Με Βάγκνερ Λοβ η Φλαμένγκο

03:19 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, ο Βάγκνερ Λοβ βρήκε δίχτυα και η Φλαμένγκο επικράτησε της Έμελετς με 1-0.

Τους τρεις βαθμούς πήρε η Φλαμένγκο στον συγκεκριμένο αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αμφότερες οι ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες, αλλά τελικά το γκολ του πρώην επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

έκανε την διαφορά.

Από το 45ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Μάρλον Παβόν. Ο επιθετικός της ομάδας του Εκουαδόρ μάρκαρε αντικανονικά του Ουέλινγκτον και προκάλεσε κόψιμο στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μία θετική προσπάθεια του Βάγκνερ Λοβ διαμόρφωσε το 1-0.

Ιδιαίτερα απειλητικός ήταν ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, όμως, η Φλαμένγκο ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Ροναλντίνιο να... κινεί τα νήματα.

Παρακάτω η βαθμολογία του γκρουπ και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φλαμένγκο (Βραζιλία) 4
2. Ολίμπια (Παραγουάη) 3
3. Έμελετς (Εκουαδόρ) 3
4. Λανούς (Αργεντινή) 1

13 Μαρτίου: Λανούς-Έμελετς
15 Μαρτίου: Φλαμένγκο-Ολίμπια

Φλαμένγκο: Βίκτορ, Μούρα (29' Ναγκουέμπα), Γκονζάλεζ, Ουέλινγκτον (46' Ντέβιντ), Ζουνιόρ Σέζαρ, Μουραλία, Λουίζ Αντόνιο, Μποτινέλι, Ροναλντίνιο, Ντέιβιντ, Βάγκνερ Λοβ.
Έμελετς: Ντριρ, Κ. Κουινιόνεζ (41' Χ.Λ. Κουινιόνεζ), Αχιλιέρ, Γκάιμπορ, Π. Κουινιόνεζ, Βαλέντσια, Χιμένεζ, Μονταΐνι (61' Ίζα), Ζεσούς, Φιγκερόα (67'Βιγκνέρι), Παβόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα