Παθιασμένος με την Πρέμιερ ο Ντελ Πιέρο

Το πάθος του με το αγγλικό πρωτάθλημα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τους Βρετανούς οπαδούς αποκάλυψε ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο μιλώντας στο France Football.

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ακούγονται σενάρια που τον θέλουν να μετακομίσει είτε στην Πρέμιερ Λιγκ, είτε στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Αν κρίνουμε, πάντως, από τα όσα δήλωσε στο France

Football, ενδεχόμενη μετακόμισή του στην Αγγλία και ειδικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο ποδοσφαιριστή...

«Εμαθα από τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου να εκτιμώ το αγγλικό ποδόσφαιρο και ειδικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κόσμος το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ παθιασμένος, αλλά πάντα σε πολύ αθλητικά πλαίσια. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα εκπληκτική. Τι πιο ωραίο να βλέπεις οπαδούς των δύο αντίπαλων ομάδων να κάθονται δίπλα δίπλα, κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Αγγλία. Τι πιο ωραίο από το να αγωνίζεσαι στο Ολντ Τράφορντ;», ήταν μερικά από τα λόγια του Ντελ Πιέρο, ο οποίος εκτός από ποδόσφαιρο, παρακολουθεί κι άλλα αθλήματα.

«Λατρεύω τα αμερικανικά παιχνίδι. Οταν βρέθηκα στο Λος Αντζελες και στο Ορλάντο, παρακολούθησα τους τελικούς του NBA όπως επίσης και αγώνες ράγκμπι. Τις τελευταίες εβδομάδες, το μυαλό μου βρισκόταν στη Νέα Ζηλανδία όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι. Οι All Blacks (εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας) με τρελαίνουν και δεν θα έχανα με τίποτα τον αγώνα με την Ιταλία στο Σαν Σίρο!»

Keywords
Τυχαία Θέματα