Πάρε ένα νησί, δώσε δυο Άλπεις…

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Φέτος η Τσικνοπέμπτη πέρασε στο ντούκου. Και στη σχάρα δεν μπήκαν κοψίδια και μπριζόλες. Τη γιόρτασαν δε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Αφού… ψήνουν το ψάρι στα χείλη του Έλληνα.

Απορώ πως δεν έδωσε καμιά εντολή η Μέρκελ φέτος η Τσικνοπέμπτη να πέσει Τρίτη. Φαντάζομαι οι δικοί μας, το μόνο που θα ρωτούσαν θα ήταν πότε θέλετε την Τρίτη; Πρωί ή απόγευμα;

Ο Έλληνας πάντως είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάρει ένα τόσο ευχάριστο γεγονός και να το μετατρέψει σε μπινελίκι:

Υπήρχε περίπτωση άλλος να λέει άντε ρε καρναβάλι, άντε ρε μασκαρά!

Φέτος δε θα διακινδυνεύσει κανένας να φορέσει μάσκα με τις φάτσες πολιτικών. Είναι πολύ πιθανό να φάει το ξύλο της αρκούδας μέχρι να πάρουν χαμπάρι ότι είναι μάσκα.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σε ότι αφορά στα επιδόματα. Θυμάστε που λέγαμε, δουλειά δεν είχε ο διάολος… μιλούσε στα παιδιά του; Του έκοψαν και το επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ και το επίδομα παιδιών!

Παρόλα αυτά έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει ο διάολος που έχει και πρόβλημα με τη μέση του, αφού τα εργασιακά μας τα… πήρε ο διάολος και τα… σήκωσε!

Αμ ο άλλος; Ο Αυστριακός υπουργός που είπε να πουλήσουμε τα νησιά μας. Εντάξει ρε τιτανοτεράστιε. Σου δίνουμε ένα νησί, μας δίνεις δυο Άλπεις;

Κατά τ’ άλλα, ο ΠΑΟΚ πήρε Χ μέσα στο Ούντινε και τα ΠΑΟΚτσάκια όταν λένε στην Ευρώπη την αλφαβήτα πηδάνε το γράμμα Η. Αφού δε γνωρίζουν ήττα εδώ και 12 αγώνες…

Μα να υπάρχει στην Ουντινέζε παίκτης με το όνομα Φλόρες; Και να τον λένε και Φλόρο; Ο Γκαρσία πώς να χάσει από έναν τύπο που λένε Φλόρο; Αφού ούτε να τον μαρκάρει δεν καταδεχόταν ο Πάμπλο.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Μα να παίζει στην Ουντινέζε ο τρίτος ξάδερφος της Σάσα Μπάστα;

Ο Ιταλός σκηνοθέτης, προφανώς νόμισε ότι οι ιαχές από 6000 τρελαμένους ΠΑΟΚτσήδες ήταν από το υπερπέραν και δεν έκανε ούτε ένα πλάνο. Και στο τέλος που έδειχνε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να χαιρετούν κοιτάζοντας ψηλά στην εξέδρα μάλλον χαιρετούσαν τους προβολείς. Επειδή φώτισαν με την παρουσία τους το Φρίουλι.

Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο του Παναθηναϊκού στην πτήση για την Κρήτη. Εντάξει κάνει προπόνηση για να εξοικειωθεί ο Γόντικας σε περίπτωση που έρθει καμιά καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ, για να πει ότι ήταν κεραυνός εν αιθρία η τιμωρία!

Ο άνθρωπος που έβγαλε περιπαικτικά τη γλώσσα στον Νεύτωνα και τους νόμους του περί βαρύτητας έκλεισε τα 49. Μάικλ Τζόρνταν. Κάρφωνε τόσο τέλεια που αν ήταν ο Ιούδας, ακόμα και ο Χριστός θα χειροκροτούσε το… κάρφωμα του μετά το Μυστικό Δείπνο!

Στην ΑΕΚ δε βρέθηκε ούτε οδοντογιατρός να…σφραγίσει τα εισιτήρια. Κουφάλα φτώχεια…

Είμαστε καφενείο λέγεται ότι είπαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Με παίκτη που τον λένε Καφέ στην ομάδα λογικό.

Πάντως είναι βαρύ να μην έχει να πληρώσει για τα εισιτήρια. Βαρύ γλυκό.

Περιμένουν όμως τα λεφτά από τον Μάκη. Μέχρι τότε… καϊμάκι.

Πάντως επειδή μιλάμε για καφενείο, τους πήραν …πρέφα τους μετόχους οι παίκτες.

Το παλεύει ο Βούρος. Στο…

Keywords
Τυχαία Θέματα