Στον «αέρα» πάλι το ΑΕΚ - ΟΦΗ!

13:57 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν είναι αστείο! Δεν είναι πλάκα! Είναι η Ελλάδα του 2012. Είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Είναι η εποχή τέτοια. Στη μια το μεσημέρι του Σαββάτου η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ο αγώνας ΑΕΚ - ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, ωστόσο ο Παναγιώτης Μπιτσαξής ανέβαλε χθες το βράδυ επ' αόριστον για φόβους επεισοδίων, θα γίνει τελικά την Κυριακή 19/2 στις 17.15. Κι όμως ακόμα δεν έχει "κλειδώσει" η διεξαγωγή του!
Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες η τελική απόφαση είναι του

Παναγιώτη Μπιτσαξή. Ο Γενικός γραμματέας Αθλητισμού πιέζεται από την Αστυνομία να μη γίνει το ματς ούτε αύριο, καθαρά για λόγους ασφαλείας. Το γεγονός ότι έχει προγραμματιστεί πορεία στο κέντρο της Αθήνας από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ θα φέρει μεγάλη δύναμη των ΜΑΤ στο κέντρο και ως εκ τούτου η Αστυνομία δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Το ίδιο κάνει και η ΑΕΚ, η οποία δεν μπορεί ούτε σήμερα να βγάλει εισιτήρια και ούτως ή άλλως το ματς θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών από την... ανυπαρξία και την αδιαφορία των μετόχων της.
Παράλληλα, αντίθετος στη διεξαγωγή του αγώνα την Κυριακή φέρεται να είναι πλέον και ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης έχει ματς Κυπέλλου την Τετάρτη, ενώ παράλληλα έχει βγάλει εισιτήρια επιστροφής για Ηράκλειο αύριο το πρωί στις 11!
Ως εκ τούτου μόνο η Σούπερ Λίγκα θέλει να γίνει το ματς! Μη ρωτάει κανείς τι θα γίνει! Απλώς περιμένουμε οριστική απόφαση του Παναγιώτη Μπιτσαξή μέσα τις επόμενες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα