Κυριακή (19/02) στις 17:15 το ΑΕΚ-ΟΦΗ

Την Κυριακή (19/02) στις 17:15 θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, μετά από σχετική συνεννόηση της Super League και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ήρθε σε συννενόηση με την ΓΓΑ και αποφάσισαν το παιχνίδι ανάμεσα

στις δύο ομάδες, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο (18/02) και είχε αναβληθεί, να γίνει την Κυριακή (19/02) στις 17:15.

Σίγουρα αυτή η εξέλιξη χαροποίησε τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και ήθελαν το παιχνίδι να γίνει κανονικά, για οικονομικούς λόγους, όπως είχαν γνωστοποιήσει και με ανακοίνωσή τους.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα για το Σάββατο (18/02) και για αυτό το λόγο το παιχνίδι μετατέθηκε για μια μέρα μετά.

Η ΓΓΑ είχε οδηγηθεί στην απόφαση για αναβολή, καθώς υπήρχε η πληροφόρηση ότι στο ΟΑΚΑ θα πηγαίναν άτομα, με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια και να μπουν στο γήπεδο (η ΑΕΚ δεν έχει σφραγίσει εισιτήρια).

Νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου (18/02), είχε γίνει σύσκεψη σε αίθουσα του ΟΑΚΑ, για την οποία πρώτοι μάθατε από το Onsports, ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο ομάδων και της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα