«Παραπλανούν τον κόσμο της Καλαμάτας»


Την αντίδραση του προέδρου των τουριστικών γραφείων της Καλαμάτας, Δημήτρη Μανιάτη, προκάλεσε το θέμα με την μετακίνηση των φίλων της ομάδας, οι οποίοι αδυνατούν να βρουν λεωφορεία, τόσο από το ΚΤΕΛ, όσο και από τουριστικά γραφεία, για να τους μεταφέρουν στον Πύργο εν όψει του ντέρμπι με τον Πανηλειακό.


Ο κ. Μανιάτης εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα όσα δήλωσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Μεσσηνίας και το οποίο ανέφερε ότι διατίθεται να βάλει τα δικά του – πράσινα– λεωφορεία, αρκεί να δώσει το «οκ» η ένωση των τουριστικών λεωφορείων.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportstonoto ο Μανιάτης είπε: «Καταρχάς δεν σχολιάζω αυτό που είπε ο κ. Γιώργος Πετρουλάκης, ότι δηλαδή δεν έχουν… διαθέσιμα τουριστικά λεωφορεία την Κυριακή – εδώ και 30 μέρες γνωρίζουν ότι θα γίνει η εκδρομή στον Πύργο- και έρχομαι στην ουσία του θέματος. Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά το χαρτί που μας ζητάνε, γιατί πρώτον δεν είναι δικό μας θέμα αυτό, αλλά βάση του νόμου, της ειδικής επιτροπής που πρέπει να συνεδριάσει μέχρι το Σάββατο και να αποφασίσει.

Το ΚΤΕΛ λοιπόν έξυπνα, για να μην πω πονηρά, σκεπτόμενο ζητά από εμάς αυτό το χαρτί έτσι ώστε να έχει το δεδικασμένο και να το χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα κατά το δοκούν αναλαμβάνοντας – με τα πράσινα πια λεωφορεία του- ευρύτερα εκδρομές και ταξίδια συλλόγων και λοιπών γκρουπ, κάτι φυσικά που δεν το δικαιούται από τον νόμο…» και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά, δηλώνοντας αυτά τα πράγματα ο Γιώργος Πετρουλάκης και το ΚΤΕΛ παραπλανούν τον κόσμο της «Μαύρης Θύελλας» και προσπαθούν να ρίξουν το μπαλάκι και το βάρος των ευθυνών, μιας πιθανής ματαίωσης της μετακίνησης του κόσμου στον Πύργο την Κυριακή, σε εμάς, τα ιδιωτικά δηλαδή πούλμαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα