Ράιτ, ο συνήθης MVP

Ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟΡ και ο Τζον Ντίμπλερ του Πανιωνίου μοιράστηκαν το βραβείο του ΜVP της 19ης αγωνιστικής μιας συγκέντρωσαν από 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Ο Τζον Ντίμπλερ (22π., 11ριμπ., 1 ασ.) ήταν ο κορυφαίος στην άνετη επικράτηση του Πανιωνίου επί του Αμαρουσίου ενώ ο Λαμάρ Ράιτ (18π., 7 κλ., 4ασ., 3 ασ.) πήρε από το χέρι τον ΑΓΟΡ και τον οδήγησε στη νίκη με 81-71 επί του ΠΑΟΚ.

Για τον γκαρντ

του Πανιωνίου αυτή ήταν η πρώτη φορά που αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής αλλά ο Λαμάρ Ράιτ... μάλλον το έχει συνηθίσει. Ούτε μία δύο, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά πέντε φορές ο Αμερικανός γκαρντ έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος της αγωνιστικής. Πρώτη φορά ήταν την 8η αγωνιστική στο ματς με τον Πανιώνιο, δεύτερη στο ματς με τον ΚΑΟΔ τρίτη εναντίον της Καβάλας, τέταρτη εναντίον του Ηλυσιακού και ... τελευταία (;) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΑΓΟΡ έφτασε αισίως στις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, που είναι ρεκόρ για την ομάδα στην Α1, με τον Λαμάρ Ράιτ να είναι ένα από "όπλα" που έχει στην φαρέτρα του ο Στέργιος Κουφός. Ο Ράιτ πάντως έχει τονίσει επανειλημμένα πως οι τίτλοι του MVP που έχει κερδίσει είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

8η αγ, Ράιτ vs Πανιώνιος 15π., 4 ριμπ., 3 κλεψ., 4 ασ.
13η αγ. Ράιτ vs ΚΑΟΔ 16π., 9 ριμπ., 3κλεψ., 8 ασ.
14η αγ. Ράιτ vs Ίκαρος 18π., 11 ριμπ., 7ασ.
18η αγ. Ράιτ vs Ηλυσιακός 16 π., 7 ριμπ., 5 κλ., 4 ασ.
19η αγ. Ράιτ vs ΠΑΟΚ 18π., 7 κλ., 4ασ., 3 ριμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα