Στην Γερμανία ο Ευαγγελίδης

Ο Θόδωρος Ευαγγελίδης υπέγραψε προσύμφωνο δύο ετών με ομάδα της Α2 Γερμανίας.

Ο Θόδωρος Ευαγγελίδης δεν πρόλαβε για λίγες μόνο ώρες να φορέσει την φανέλα της Πόστ Σβέριν, αφού έληξε η μεταγραφική περίοδος ωστόσο κατάφερε να υπογράψει προσύμφωνο για δύο χρόνια με την ομάδα της Α2 Γερμανίας με ισχύ από τον ερχόμενο Ιούλιο και είναι καθαρά στο δικό του… χέρι αν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο διεθνής περιφερειακός της ΧΑΝΘ

διανύει τους τελευταίους τους μήνες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και από το καλοκαίρι θα γίνει ο 16ος εν ενεργεία Έλληνας χαντμπολίστας που θα αγωνιστεί στο εξωτερικό.

«Το κυνηγούσα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Οι προπονήσεις πήγαν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έδειξα. Κρίμα που δεν έγινε από τώρα η μεταγραφή, ώστε να μπορέσω και εγώ να κερδίσω τρεις μήνες, αλλά να βοηθηθεί και η ομάδα, καθώς χρειαζόταν ενίσχυση μετά τους τελευταίους τραυματισμούς. Θεωρώ όμως πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής, αφού το κλίμα είναι εξαιρετικό, ενώ φυσικά είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Νίκου και του Ντίνου. Τους μήνες που απομένουν θα βοηθήσω την ΧΑΝΘ να πετύχει τους στόχους της και να βελτιωθώ όσο μπορώ περισσότερο», τόνισε ο Ευαγγελίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας χάντμπολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα