Παραίτηση Θανέλλα από τον Αχαρναϊκό

Η στασιμότητα στα διοικητικά του Αχαρναϊκού και η απροθυμία τοπικών παραγόντων να εμπλακούν στην ομάδα, οδήγησαν τον Φώτη Θανέλλα να παραιτηθεί.

Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε την ομάδα του Μενιδίου στη Football League 2, ωστόσο δεν κινείται τίποτα στο διοικητικό κομμάτι. Με επιστολή του υπέβαλλε την παραίτησή του, αφήνοντας αιχμές σε όσους επιτρέπουν αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά, η επιστολή παραίτησης του Θανέλλα:

«Όσο περνούσε από το χέρι μου τις γνώσεις μου, και την ικανότητα

μου ως προπονητή θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα του Αχαρναϊκού να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες όπως απαιτούσα η ιστορία του. Επειδή όμως η διοικητική και οργανωτική καθυστέρηση της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με καθιστά δεσμευμένο χωρίς καμία εγγύηση για το μέλλον θα ήθελα να χωρίσουν οι δρόμοι μου με την ομάδα. Πάντα, βέβαια, θα έχει τον πρώτο λόγο σε πρόταση ανανέωση της συνεργασίας.

Η διαχείριση της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και η 'τακτοποίηση' της τρέχουσας περιόδου θεωρώ ότι χρίζουν μεγαλύτερων ταχυτήτων τις οποίες όμως δεν βλέπω να υπάρχουν. Μια άνοδος στη Football League 2 πιστεύω ότι θα έπρεπε να σημάνει συναγερμός στην πόλη και όχι εφησυχασμό. Καλύτερη μια πόλη μέσα στον αθλητισμό παρά ένα μικρό και σύγχρονο... Σικάγο. Ο Δήμος κώφευε και κωφεύει χωρίς να εμφανιστεί πουθενά. Οι επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής έμειναν στα λόγια και όχι στην εκδήλωση της αγάπης τους προς στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτήν την επιτυχία και εύχομαι στους 'ιππείς' των Αχαρνών να ξαναβρούν το δρόμο τους στα επαγγελματικά σαλόνια. Αποχωρώ παίρνοντας το μικρότερο κομμάτι από την πίττα της επιτυχίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα