Επέστρεψε η Εθνική ομάδα

16:33 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για όσα πέτυχε η Ελλάδα στα γήπεδα του Euro είναι άπαντες στην Εθνική ομάδα, η οποία απο το μεσημέρι του Σαββάτου επέστρεψε στην βάση της.


Κατά την άφιξη της αποστολής, δηλώσεις έκανε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου σε όλη τη διάρκεια

του Euro. Πετύχαμε το στόχο μας που από την αρχή ήταν η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο κόντρα στη Γερμανία, ειδικά αφού ισοφαρίσαμε σε 1-1, όμως δεν τα καταφέραμε. Συνολικά, όμως, το πρόσημο της παρουσίας μας είναι θετικό».

Από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος λακωνικά σηματοδότησε τον επόμενο στόχο της Εθνικής: «Αναμφίβολα η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη επιτυχία. Τώρα πλέον, πρέπει να τα δώσουμε όλα προκειμένου να πάμε Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, μεγάλος απών του ματς με τη Γερμανία είπε: «Αποδείξαμε πως πλέον έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Αυτό φάνηκε από την πορεία που είχαμε στη διοργάνωση και από την πρόκρισή μας στα προημιτελικά του τουρνουά».

Πάντως η πιο συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο χώρο των αποσκευών, καθώς οι διεθνείς περίμεναν τις βαλίτσες τους. Λίγο πριν αποχαιρετιστούν και γνωρίζοντας πως για κάποιους από αυτούς ήταν η τελευταία τους παρουσία, αγκαλιάστηκαν και με είπαν «αντίο» με το καθιερωμένο «Ελλάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα