NBA | Δοκιμάζει την τύχη του ο Πλάις!

Στο Ορλάντο θα μεταβεί ο Τίμπορ Πλάις προκειμένου να πάρει μέρος στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα των Θάντερ, καθώς θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο του NBA και να κερδίσει ένα συμβόλαιο με την ομάδα της Οκλαχόμα.

Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,16μ.) πανηγύρισε την κατάκτηση της Bundesliga με την Μπάμπεργκ και στη συνέχεια οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, αφού ο παίκτης ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο

πρωτάθλημα του κόσμου.

Το 2010 ο Γερμανός άσος επιλέχθηκε στο νούμερο 31 του δευτέρου γύρου του ντραφτ από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, οι οποίοι αντάλλαξαν τα δικαιώματά του στους Χοκς και αυτοί με τη σειρά τους τα έδωσαν στους Θάντερ. Γι αυτό το λόγο, ο Πλάις αποφάσισε να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα που θα διοργανώσουν οι αστραπές στο Ορλάντο, σε μια προσπάθεια να πείσει για την αγωνιστική του αξία και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των φετινών φιναλίστ των τελικών του NBA.

Τη φετινή σεζόν ο Πλάις κατέγραψε 6,5 πόντους και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 αγώνες και 18,1 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Bundesliga έπαιξε 44 ματς, όπου σε 19,5 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι μέτρησε 10,1 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,4 μπλοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα