Παπαπέτρου: «Παναιγιάλειος… για Football League»

17:16 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για τη φετινή αλλά και για την επόμενη ημέρα του Παναιγιαλείου, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Παπαπέτρου.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιγιαλείου σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παρομοίασε τον Κουρμπανά με τον Βενγκέρ, ενώ ανέφερε πως η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα.

«Η χρονιά έκρυβε πολλές προκλήσεις. Ξεκινήσαμε τη στελέχωση της ομάδας τον Αύγουστο, χωρίς να ξέρουμε την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε. Λάβαμε υπόψη τα δεδομένα της εποχής, τα όποια λάθη του παρελθόντος και φτιάξαμε μία ομάδα με τον Νίκο Κουρμπανά, ως

άλλον Αρσέν Βενγκέρ. Πρόκειται για ικανότατο προπονητή, με διοικητικές ικανότητες, που ήταν το απόλυτο αφεντικό. Φτιάξαμε μία ομάδα νεαρή σε ηλικία, που διέθετε και πολύ ταλέντο. Στόχος ήταν η άνοδος και τα συμμαζεμένα οικονομικά», τόνισε αρχικά.

Για την επόμενη μέρα του Παναιγιαλείου, σημείωσε: «Προτεραιότητα, πλέον, αποτελεί η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ. Είναι απαραίτητο, προκειμένου να επενδύσει στην ομάδα όποιος το επιθυμεί, γνωρίζοντας πως είναι 'καθαρή' και όχι... βαρέλι χωρίς πάτο. Ο Παναιγιάλειος δεν ανήκει ούτε στην Δ’ Εθνική, ούτε στην Football League 2, αλλά πρέπει να αγωνίζεται σε ψηλότερη κατηγορία. Του χρόνου πρέπει να παλέψουμε για να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα