Με κόσμο το ντέρμπι τίτλου στους Κ20

17:16 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με την παρουσία οπαδών στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαϊδης» θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα στους Νέους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, όπως αποφάσισαν τελικά οι γηπεδούχοι! Το ματς που θα κρίνει τον τίτλο είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (12/05), στις 11 το πρωί.

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το παιχνίδι που θα κρίνει την υπόθεση τίτλος στο Πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας θα έχουν όσοι οπαδοί το

επιθυμούν... Κι αυτό γιατί όπως αποφάσισαν τελικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ανοίξουν κανονικά τις κερκίδες της Λεωφόρου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά υπήρξε μια σκέψη να ακολουθηθεί η… πεπατημένη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου υπήρξαν λίστες με γονείς, ωστόσο η ιδέα εγκαταλείφτηκε και… δικαίως, καθώς πολύ απλά δεν συντρέχει κανένας λόγος να συμβεί κάτι τέτοιο… Έτσι λοιπόν, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» -κυρίως- αλλά και όποιος φίλαθλός το επιθυμεί μπορεί να βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντέρμπι τίτλου θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (12/05), στις 11 το πρωί, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και… επίσημα από την διοργανώτρια Αρχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα