Παπαγεωργίου: «Πάμε για νίκη με οποιοδήποτε σκορ»

Παρά την ήττα με 3-2 από την Τουρκία στον πρώτο τελικό για τη Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας ανδρών οι διεθνείς παραμένουν αισιόδοξοι για την 1η θέση.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ότι χάσαμε εμείς. Είναι ότι νίκησαν οι Τούρκοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά. Διατηρούμε τη θετική σκέψη λοιπόν και όλα είναι ανοιχτά στον δεύτερο τελικό. Μετά από καιρό δώσαμε στο ΣΕΦ ένα πολύ καλό ματς, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να πάρουμε εμείς το ροζ φύλλο, όμως χάσαμε 3-2 και θα προσπαθήσουμε ν’ ανατρέψουμε την κατάσταση στον δεύτερο τελικό. Ουσιαστικά πάμε για νίκη με οποιοδήποτε σκορ, αφού η διαφορά στα σετ ήταν πολύ μικρή (σ.σ. 10-9 για την Τουρκία) και λογικά θα την καλύψουμε ακόμα κι αν νικήσουμε κι εμείς με το ίδιο σκορ. Θα έλεγα ότι τα προγνωστικά είναι 50-50 ή μπορείς να πεις ότι έχει μικρό προβάδισμα 60-40 η αντίπαλός μας με το σκεπτικό ότι θα έχει τον κόσμο δίπλα της και θα παίξει σε δικό της χώρο που γνωρίζει πολύ καλά».

Αναφερόμενος στην παρουσία του κόσμου ο διεθνής αθλητής είπε: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Μας βοήθησε σημαντικά και χαρήκαμε πολύ που είδαμε τόσο μεγάλη προσέλευση. Η παρουσία του κόσμου μάς δίνει άλλη ενέργεια όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις να προσπαθούμε περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται δύο σεζόν, όπου θα παίξουμε με πολύ μεγαλύτερες ομάδες στην πρώτη κατηγορία των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μακάρι να είναι ίδια ή και ακόμα πιο έντονη η παρουσία των φίλων του αθλήματος γιατί παίρνουμε ώθηση. Χτες μπορεί να είχαμε ατυχές αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι ότι μας φορτώνει με άγχος, κάθε άλλο, μας ενισχύει. Ήταν πολύ ευχάριστο, που υπήρχαν παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον του πινγκ πονγκ. Κι εμείς κάπως έτσι ξεκινήσαμε και φτάσαμε να γίνουμε μέλη της εθνικής ομάδας. Βλέποντας τους παλαιότερους διεθνείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα