Πετάνε οι «καρακάξες»

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Νιούκαστλ πήρε τη νίκη επικρατώντας 2-1 της Έβερτον και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.


Η μοναδική ομάδα εκτός της Μάντσεστερ Σίτι που παραμένει αήττητη είναι η Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα που για την 11η αγωνιστική επικράτησε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 2-1 της Έβερτον.

Οι «καρακάξες» έτσι μείωσαν στους τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και δείχνουν για ακόμα μία φορά ότι φέτος μπορούν να πετύχουν κάτι καλύτερο.

Ο Χάιτινχα στο 12’ με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Ρόμπερτ Τέιλορ με εκπληκτικό

σουτ να κάνει το 2-0 στο 29’. Τα «ζαχαρωτά» από εκεί και πέρα πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, καταφέρνοντας να μειώσουν σε 2-1 με κεφαλιά του Ρόντγουελ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Κολοτσίνι, Σίμπσον, Ρ. Τέιλορ, Σ. Τέιλορ, Καμπάιγ (37’ Γκόσλινγκ), Γκάθρι, Γκουτιέρεζ, Μαρβό (54’ Αμεόμπι), Μπα, Μπεστ (73’ Μπεν Αρφά)
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ (81’ ΜακΦάντεν), Μπέινς, Χάιτινχα (56’ Κέιχιλ), Γιαγκέλκα, Νέβιλ (41’ Ντιστέν), Κόουλμαν, Ντρέντε, Όσμαν, Ρόντγουελ, Σαχά

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα