Παπαδόπουλος: «Νιώθουμε δυνατοί»

Ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει για στόχους του Πιερικού στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (03/11) ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Αρχικά, μίλησε ο διευθυντής της ΠΑΕ, Χρήστος Τσικούρας: «Μετά από τέσσερις μήνες κουραστικής, σωματικά και ψυχολογικά, προετοιμασίας, και αφού αντεπεξήλθαμε στις υποχρεώσεις μας, όπως είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος και τη Δ. Σ. της ΠΑΕ Πιερικός, δηλώνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε

τη νέα πρόκληση. Είχαμε δεσμευτεί, όταν δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα, όταν προσκαλέσαμε και προσλάβαμε αυτόν τον προπονητή και όταν είπαμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο στηριζόμενοι στον περυσινό κορμό αλλά σε ταλέντα του νομού μας.

Βρισκόμασταν καθημερινά σε επαφή με τον προπονητή και τους συνεργάτες του έτσι ώστε να έλθει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ό, τι ήταν να κάνουμε ως τώρα, το έχουμε κάνει. Ό, τι ήταν να κάνει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές μέχρι εδώ, το έχουν κάνει άριστα. Από εδώ και πέρα θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Ξεκινάμε έναν Γολγοθά και ως Πιερικός υποχρεωνόμαστε από την ιστορία μας και μόνο να πρωταγωνιστούμε. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους ποδοσφαιριστές μας, στο τεχνικό τιμ αλλά και σε όλους τους φιλάθλους».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά δήλωσε:

«Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε όλοι, η χώρα να βγει από αυτό το αδιέξοδο. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πιο δύσκολα θα είναι για τις νέες γενιές. Μακάρι να καταφέρουμε να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση.

Σήμερα είναι η πρώτη συνέντευξη σε… ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς ξεκινάμε την Κυριακή. Κάναμε τέσσερις μήνες προετοιμασία, ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν στα σχέδιά μας, χωρίς να μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Δεν είμαστε ακόμη στο 100%. Όσες ομάδες κέρδισαν στην 1η αγωνιστική κάνανε δηλώσεις για «άνοδο». Εμείς δε θα πέσουμε σε αυτή την «παγίδα» να μιλήσουμε για στόχους. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε τόσο σταθεροί όσο ήμασταν στην προετοιμασία μας, εκεί όπου αν εξαιρεθεί η άτυχη στιγμή με τον Καμινιώτη, δεν υπήρχε άλλος τραυματισμός. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ αλλά και στους ποδοσφαιριστές που έδειξαν ότι όχι μόνο δούλεψαν σκληρά αλλά είχαν και καλή εξωγηπεδική ζωή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θα χρειαστούν αρκετοί παίκτες μιας και θα δώσουμε πολλές φορές αγώνες Τετάρτη-Κυριακή.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα κόντρα στο Βύζαντα, μια ιστορική ομάδα που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στη Football League και αγωνίζεται σε ένα δύσκολο γήπεδο. Συγκεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Αυτός είναι και ο στόχος μας, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως άλλωστε κάναμε και στην προετοιμασία. Δε δίναμε σημασία αν το παιχνίδι ήταν φιλικό ή επίσημο.

Νιώθω πολύ δυνατός, το ίδιο και οι παίκτες,

Keywords
Τυχαία Θέματα