Φιλικό με Οδυσσέα Αναγέννησης η Νάουσα

Ακόμη ένα φιλικό αναγκάζεται να δώσει η Νάουσα, καθώς την πρώτη αγωνιστική της Δ’ Εθνικής έχει ρεπό, οπότε κανόνισε παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/11) στις 15:30, με τους παίκτες του Βασίλη Αργυρίου να παραμένουν σε ετοιμότητα ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα στις 13/11.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας:

«Αγαπητοί

μας φίλαθλοι,

Η ΝΑΟΥΣΑ ξεκινάει και αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα στη Δ’ Εθνική, έχοντας ξεκάθαρους στόχους. Να αγωνιστεί δυναμικά, θεαματικά και καθαρά, τιμώντας την πολύχρονη και λαμπρή ιστορία του συλλόγου μας. Η διοίκηση, ο προπονητής και τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας, σας θέλουν κοντά τους, σε αυτό το δύσκολο δρόμο. Αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε στο πλευρό μας όλους τους φιλάθλους της περιοχής μας. Την ενίσχυσή σας την αξίζουμε και σας υποσχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ότι θα την ανταποδώσουμε, χαρίζοντας όμορφες στιγμές και συγκινήσεις, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και πάντα μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου Πάμε γήπεδο, Πάμε ΝΑΟΥΣΑ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα