Πανιώνιος: Ευκαιρία για δοκιμές τα φιλικά με Λεβαδειακό, Κόρινθο

12:33 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Προετοιμασμένος για τη νέα χρονιά θέλει να είναι ο Πανιώνιος και για αυτό το λόγο σκοπεύει να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει τις προσεχείς μέρες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος του Εθνικού Αστέρα δεν θα είναι ο μοναδικός που θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Αντώνη Μανίκα, αφού ο Πανιώνιος ετοιμάζεται

για τη νέα σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν κλείσει ήδη τρία φιλικά παιχνίδια, σήμερα (04/05) με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στις 10 Μαΐου με την ίδια ομάδα στη Νέα Σμύρνη και στις 16 του ίδιου μήνα με την Κόρινθο, επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Σε αυτά τα παιχνίδια, ο Μανίκας θα «τσεκάρει» όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε ο Πανιώνιος να είναι έτοιμος ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Άλλωστε, στη Νέα Σμύρνη μόνο σίγουροι δεν θα πρέπει να νιώθουν για την αδειοδότησή τους και έτσι προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα, αφού σε περίπτωση που δεν πάρουν άδεια, θα πρέπει να κινηθούν μεταγραφικά μόνο για ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών και ήδη έχουν παρακολουθήσει αρκετούς σε ματς μικρότερων κατηγοριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα