«Περασμένα ξεχασμένα με Ρονάλντο» (VIDEO)

12:24 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο όπου εμφανίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει άσμενη χειρονομία προς τον Χάβι Μαρτίνεθ μετά την λήξη του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει βρίσει προηγουμένως τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και αποκάλυψε πως θα επιδιώξει να επικοινωνήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να λύσουν οριστικά την παρεξήγηση.
Σε δηλώσεις του ο Χάβι Μαρτίνεθ τόνισε: "Δεν του είπα ποτέ ότι εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ισπανία ενώ εκείνος όχι. Είναι ψέματα αυτά που γράφτηκαν.

Ναι, ομολογώ πως τον έβρισα. Του είπα πως δεν θα πρέπει να πανηγυρίζει κάνοντας χειρονομίες στην εξέδρα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν όταν υπάρχει ένταση. Καταλαβαίνω τον Ρονάλντο, είναι φυσιολογικό τα νεύρα σου να είναι τεντωμένα όταν χιλιάδες οπαδοί σε βρίζουν. Περασμένα ξεχασμένα. Θα επιδιώξω να επικοινωνήσω μαζί του. Θα πάρω τον αριθμό του από τον Κασίγιας ή τον Ράμος. Επρόκειτο να το κάνω την Πέμπτη αλλά θα ήταν λίγο παράξενο να του τηλεφωνήσω την ώρα της φιέστας της Ρεάλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα