Παναιγιάλειος – Ατρόμητος Λάππα 2-1

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής πήρε ο Παναιγιάλειος που επικράτησε 2-1 του Ατρομητου Λάππα.


Το απόλυτο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις διατήρησε ο Παναιγιάλειος που επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου Λάππα. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, ήταν ο Διαμαντόπουλος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 10’.

Στη συνέχεια και επτά λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Γραμματικόπουλου. Ωστόσο, ο Διαμαντόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε και τη νίκη στους γηπεδούχους στο 62’.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν

το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο σκόρερ τους, Γραμματικόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας, Ντόμας (90’ Στρατομήτος), Διαμαντόπουλος (65’ Κουλούμπασης), Βασιλαντωνόπουλος, Μαντάς (60’ Γκοτσούλιας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Β. Αγγελόπουλος, Λιβάνης, Σανδραδέλλης (76’ Νάτσης), Ζώτος, Πολίτης (70’ Γιαννακόπουλος), Αντωνόπουλος, Κυριαζόπουλος, Κυριτόπουλος, Τσιάτο, Λ, Αγγελόπουλος (46’ Μπούρδος), Γραμματικόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα