Κα(τα)πίνο την μπάλα

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ισόπαλο 1-1 λοιπόν το ντερμπάκιον και αυτό ο οποίος έκλεψε την παράσταση είναι ο Καπίνο. Ένα παιδί που παρότι είναι κοντά δύο μέτρα, δε βλέπει… αφ’ υψηλού τους υπόλοιπους.

Στα 17 του λοιπόν, που ακόμα δεν μπορεί να βγάλει δίπλωμα οδήγησης, οδηγεί τον Παναθηναϊκό από το χέρι.

Το καλό επίσης με τον Καπίνο είναι ότι δεν μπορεί να φάει τα μουστάκια του με τους συμπαίκτες του, αφού είναι ένα… αμούστακο παιδί!

Μα είναι μόλις 17 ετών. Και σίγουρα θα έχει, δυο μέτρα παλικάρι επιτυχίες στα κορίτσια, ως βασικός στον Παναθηναϊκό. Και δεν

ξέρω που θα βάλει το πουλί του (εννοώ ένα καναρίνι που πιθανώς να του κάνουν δώρο), πάντως την υπογραφή του, την έβαλε φαρδιά πλατιά στο ντέρμπι.

Κα(τα)πίνο την μπάλα σε κάθε φάση μπροστά στην εστία μου…

Φοβερό. Ο Καπίνο είναι μόνο 17 χρονών και κάθεται κάτω από του Παναθηναϊκού την εστία. Η μόνη εστία που ξέρουν χιλιάδες συνομήλικοί του είναι η… φοιτητική εστία!

Η απόκρουση στο 83’ όπου έχει φύγει βόλτα στη δύση και ξαφνικά γυρίζει στην ανατολή, θύμισε φυσικά την απόκρουση στο ίδιο γήπεδο πριν πολλά χρόνια, του «τσαλακωμένου» όπως τον έλεγε ο Βαμβακούλας λόγω… προσώπου, Νίκου Σαργκάνη στην περίφημη φάση με τον Θαλή Τσιριμώκο. Τότε φάση με Τσιριμώκο, τώρα όσοι αμφισβητούσαν τον Καπίνο κάναν μόκο.

Όλοι φοβούνται μην καεί ο Καπίνο. Δηλαδή, να καεί το καλοκαίρι από τον ήλιο; Μπα, υπάρχει ο Φερέιρα όχι μόνο με… δείκτη προστασίας για το κάψιμο, αλλά και αντίχειρα και μεσαίο και άμα λάχει θα του βάλει κι ολόκληρο «χέρι» άμα δει ότι ο μικρός πάει να γίνει καλαμο-ιππέας!

Έκανε βέβαια και ένα λάθος στο ελεύθερο, αλλά αυτό μετά από τέτοια εμφάνιση και την απόκρουση στο 83’ μοιάζει ως εξής: Περνάς όλη νύχτα με την Μέγκαν Φοξ την έχεις αφυδατώσει στο κρεβάτι, την έχεις κάνει χαρτοκοπτική Μανίνα, δαντέλα ρε παιδί μου και φεύγοντας το πρωί από το δωμάτιο, ενώ της έχει χαρίσει 13 οργασμούς, ξεχνάς να της πεις καλημέρα. Δε νομίζω ότι αυτό θα χαλάσει τη… συνολική σου απόδοση.

Αυτός ο οποίος όμως ήταν αλάνθαστος, πραγματικά χωρίς ένα ψεγάδι ήταν ο Κοστάντσο!

Ο Βύντρα ήταν ο παλιός γνωστός Βύντρα, που είχε καιρό να θυμίσει το σύστημα… πίτσα ντιλίβερι. Στις δύο πάσες ή μια δώρο στον αντίπαλο.

Ο Βύντρα είναι ικανός να κάνει λάθος και στο πάσα-τέμπο!

Τι είπε ο Σαριέγκι όταν βγήκε με μαυρισμένο μάτι από τον αγωνιστικό χώρο; Άντε ρε Βύντρα… μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε και πάλι στην ενδεκάδα!

Ο Τσάκας δήλωσε ότι ο πρίγκιπας είναι ευχαριστημένος. Γιατί; Επειδή γλίτωσε το μύριο που θα έδινε σε περίπτωση νίκης; Πάντως ο Τσάκας δεν νιώθει καμία εφίδρωση στο αυτί του. Σε λίγο καιρό που θα ρέει άφθονο το χρήμα στην ομάδα, ακόμα και οι απαντήσεις που θα δίνουν οι παίκτες θα είναι μόνο… πληρωμένες απαντήσεις.

Κάποιοι λένε ότι ο Βγενό τη Δευτέρα θα δώσει απαντήσεις. Γιατί, ποιος τον ρώτησε;

Βλέποντας και πάλι σε κάποια κοντινά πλάνα τον Μέγιερι μπορώ να πω ότι ο Ούγγρος έκανε κυριολεκτικά… τρομακτική εμφάνιση!<

Keywords
Τυχαία Θέματα