Πάλιστερ: «Να κριθεί στο Euro ο Καπέλο»

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι η πορεία της Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα κρίνει αν η θητεία του Φάμπιο Καπέλο είναι επιτυχημένη.

Όποιος προπονητής και να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ξέρει από την αρχή ότι η κριτική που θα δεχτεί θα είναι μεγάλη. Κάτι που ισχύει και για τον Φάμπιο Καπέλο ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τεχνική ηγεσία των «λιονταριών».

Ο Γκάρι Πάλιστερ μιλώντας στα αγγλικά Μέσα για την εθνική ομάδα, τόνισε ότι το σωστό θα ήταν ο προπονητής να κριθεί μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όταν και θα

έχει ολοκληρώσει το έργο του.

«Τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα δείξουν αν ο Φάμπιο Καπέλο έκανε σωστή δουλειά όσο βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι τεράστια. Δυστυχώς δεν νομίζω ο Καπέλο να ξέρει ποιον τρόπο πρέπει να χρησιμοποιήσει για να πάρει καλά η ομάδα. Αν έπαιζα στοίχημα σε καμία περίπτωση δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου στην Αγγλία. Βέβαια, υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι την διοργάνωση και έχουμε τους παίκτες με την προσωπικότητα που μπορούν να κάνουν την διαφορά», είπε ο Πάλιστερ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα