Βλάχος: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

«Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και δείξαμε δύο πρόσωπα», είπε μετά την ήττα από την Μπούντβα ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για τα λάθη του Ολυμπιακού, που του κόστισαν την ήττα από την Μπούντβα στο Μαυροβούνιο, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί όσο θα έπρεπε και δείξαμε δύο πρόσωπα.

Για δύο οκτάλεπτα παίξαμε καλά. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, κάναμε λάθη τα οποία στοιχίζουν και θα πρέπει να διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε για τη συνέχεια των αγώνων του α΄ ομίλου της Ευρωλίγκα: «Σίγουρα θα είχαμε σημαντικό αβαντάζ αν δεν χάναμε στο Μαυροβούνιο. Για τη συνέχεια πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και για να διατηρηθούμε σε τροχιά πρόκρισης χρειάζεται να νικήσουμε στους εντός έδρας αγώνες μας».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα