Παλιόπορτας: «Η όρεξή μας δεν κόβεται»

Ο πρόεδρος του Φοίνικα δηλώνει ενθουσιασμένος για την επιτυχία της ομάδας του, ξεκαθαρίζοντας πως η όρεξη... άνοιξε για τα καλά.

Περιχαρής για την κατάκτηση του League Cup από την ομάδα του και μάλιστα μπροστά στο κοινό του νησιού ήταν ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου.

Ο Δημήτρης Παλιόπορτας παραδέχθηκε πως παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έχουν μεγάλη όρεξη, που δύσκολα… κόβεται: «Εγώ το είχα προβλέψει ότι θα πάρουμε το League

Cup 2011 και δικαιώθηκα. Αυτή είναι η δεύτερη κούπα της χρονιάς, αφού μέσα στο 2011 είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην Α2, αλλά είναι η πρώτη που κατακτά η ομάδας μας στην Α1. Πλέον αρχίζει και μας γίνεται συνήθεια κι η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να έχει και συνέχεια. Κι αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως η δική μας όρεξη δεν... κόβεται με τίποτα».

Οι κατάμεστες κερκίδες του «Δ. Βικέλας» και τις δύο ημέρες του Final-4, δεν ήταν έκπληξη για τον πρόεδρο του Φοίνικα ο οποίος παρατήρησε: «Για να είναι ο κόσμος εδώ και οι κερκίδες να είναι γεμάτες, σημαίνει ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε σωστά. Γι' αυτό και έχουμε αυτή τη συμπαράσταση και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Ο Δημήτρης Παλιόπορτας δεν ξέχασε να μνημονεύσει αυτούς που βοήθησαν τον Φοίνικα να πάρει την κούπα και στο οργανωτικό κομμάτι.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας στηρίξανε ώστε να φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση εδώ στη Σύρο. Το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους χορηγούς της ομάδας, αλλά θέλω να πω κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα μέλη του ΔΣ του Φοίνικα οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα