Για μια θέση στην κορυφή

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναμετρώνται αύριο στις 5.15 μ.μ. στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Πέρσι, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη «μάχονταν» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος, δίνουν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα –έχουν αναμετρηθεί ωστόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ- για την πρωτιά στη βαθμολογία.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης και ο Χρήστος Αφρουδάκης, θα βρεθούν για δεύτερη φορά στο Παπαστράτειο –την πρώτη ήταν για

το ευρωπαϊκό παιχνίδι- απέναντι στην παλιά τους ομάδα. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 5.15 μ.μ. στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το τηλεοπτικό κανάλι, Νοvasports 4.

Μετά από εννέα αγωνιστικές, η Βουλιαγμένη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν με 24. Η νικήτρια ομάδα, μετά τη δίμηνη περίπου, διακοπή του πρωταθλήματος, θα βρίσκεται στην κορυφή.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας ώστε να σκαρφαλώσουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η σοβαρότητα και η αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας και η προσήλωση στο στόχο είναι τα στοιχεία που χρειάζεται να έχουμε από την αρχή έως το τέλος του αγώνα. Επίσης θέλω να δω από τους πολίστες μας να αποτυπώνουν μέσα στην πισίνα το πάθος που έχουν για τη νίκη», ήταν τα λόγια του προπονητή της πειραϊκής ομάδας Θοδωρή Βλάχου στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τις 15:30 από τη θύρα εισόδου του κλειστού κολυμβητηρίου Πειραιά.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: Κουρέτας,Σταυρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα