Πάλι «YES, YES, YES» στο SmackDown

Απώλεσε το World Heavyweight Championship στη WrestleMania, αλλά από τότε ο Daniel Bryan έχει γίνει ο δημοφιλέστερος Superstar του WWE, κάτι που επιβεβαιώθηκε εκ νέου στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown.

Είτε είναι στο ρινγκ, είτε όχι, οι θεατές φωνάζουν συνεχώς «YES, YES, YES». Πρόκειται για το σύνθημα που έχει καθιερώσει ο Bryan.

Ο «American Dragon», πάντως, εμφανίστηκε ύστερα από το main event, στο οποίο ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sheamus επικράτησε του Mark Henry, και γνώρισε την αποθέωση.

Νωρίτερα ο Antonio Cesaro έκανε το ντεμπούτο και πρόσφερε υπερηφάνεια στον John Laurinaitis. Άλλωστε ο τελευταίος του έδωσε δοκιμαστικό ματς κόντρα στον Tyson Kidd.

Όπως οι Bryan και Sheamus, έτσι οι Randy Orton και Kane έκαναν τις τελευταίες «πινελιές» για τον αγώνα τους στο κυριακάτικο (29/04) Extreme Rules. Ακόμα, ο Big Show πήρε τη νίκη με DQ απέναντι στον Alberto Del Rio λόγω παρέμβασης του Cody Rhodes, ο οποίος ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Great Khali. Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ryback, ενώ η Nikki Bella, Divas Champion, επιβλήθηκε της Alicia Fox και το δίδυμο των Titus O' Neil και Darren Young συνέχισε θετικά την πορεία του.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Big Show κέρδισε τον Alberto Del Rio με DQ.
H Nikki Bella κέρδισε την Alicia Fox.
Οι Titus O' Neil & Darren Young κέρδισαν τους Ezekiel Jackson & Yoshi Tatsu.
Ο Antonio Cesaro κέρδισε τον Tyson Kidd.
Ο Great Khali κέρδισε τον Cody Rhodes.
Ο Ryback κέρδισε τον Jacob Kaye.
Ο Sheamus κέρδισε τον Mark Henry.

Keywords
Τυχαία Θέματα