Που να βλέπατε το δικό μου κλάμα...

00:37 29/4/2012 - Πηγή: AEK365

Λύγισαν και οι πιο... ψυχροί με την αποκάλυψη του Δώνη πως έκλαψε στα αποδυτήρια μετά τον νέο χαμένο τελικό. Ο προπονητής του Ατρομήτου στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού με τον Ολυμπιακό είπε πως όλοι στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ομορφιά του.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και είπε πως προσέφερε πολλά στην ομάδα του

Πειραιά το διάστημα της εν Ελλάδι παρουσίας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πάρα πλύ στενοχωρημένοι, γιατί δεν φτάσαμε τουλάχιστον το παιχνίδι στα πέναλτι και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Από την άλλη προσωπικά, γιατί ξέρετε το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όσο κι αν τα συναισθιήματα είναι έντονα, ακόμα κι αν κλάψεις μερικές φορές, αυτή είναι η ομορφιά σε ένα πολύ ωραίο άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο. Αρα επειδή υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή για να στενοχωριέσαι, δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο που θα ήτνα κάτυι πολύ μεγάλο απέναντι στον πρωταθλητή. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου διότι μας έδωσαν για άλλη μία συνεχόμενη χρονιά να βρεθούμε στον τελικό, να το παλέψουμε, να χειροκροτήσουμε και τον αντίπαλό μας και αν μη τι άλλο, χάσαμε αυτό το τρόπαιο με ψηλά το κεφάλι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατ΄κατηση του νταμπλ. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον άλλο θεσμό και θα κρατήσουμε αυτή τη χρονιά ως την κιαλύτερη του Ατρομήτου και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα πλέι οφς».

Σε συνδυασμό με την πορεία στο πρωτάθλημα, αφήνει μία κληρονομιά η παρουσία σας στον τελικό στο πώς θα λειτουργήσει μία ομάδα;

Πολλές φορές αρχίζουμε και λέμε πράγματα για μία ομάδα όταν είναι δύσκολες οι εποχές. Αυτό είναι το πιο σωστό και πιο σοβαρό στο ποδόσφαιρο. Όταν έχεις ένα πλάνο στην ομάδα και ξέρεις μέχρι που αντέχει η τσέπη της, λειτουργεί στις ακαδημίες. Όλα αυτά γίνονται με πολλή δουλεια΄και προσπάθεια και δεν πρέπει να ε΄ναι αναλαμπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά όσο πιο πολλά χρήματα έχεις, τόσο καλύτερη ομάδα έχεις. Κανείς δεν μπορεί τον άνθρακα να τον κάνει χρυσό.

Επειδή ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο β' μέρος, υπάρχει κάτι που θα αλλάζατε;

Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί είναι διαφορετικό όταν ζεις ένα παιχνίδι και την ένταση στην ευθεία σε σχέση με το ματς που θα το αναλύσω σπίτι μου. Θεωρώ γενικώς ότι απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και τακτικά, και στην λειτουργία συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου πολύ καλά. Υπήρχαν διαστήματα που ήμαστνα καλύτεροι και χειρότεροι. Δεν είχαμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας για να πάμε στα πέναλτι.

Πριν αρχίσει η παράταση, κάνετε φροντιστήρια για τον Φουστέρ.

Για να καταλάβετε τι είναι το ποδόσφαιρο. Σε όλο το ματς είχαμε σχεδιάσει 4-4-2 στην ευθεία, επειδή ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί 4-3-3 με Ορμπάιθ και δύο επιθετικά χαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα