Ουζουνίδης: «Θέλουμε να πετύχουμε»

Το σύνολο σαν ομάδα, αλλά και η «δίψα» για επιτυχίες, είναι το δυνατό σημείο της Skoda Ξάνθης τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός των Ακριτών, μίλησε στην τοπική εφημερίδα «Ξάνθη Sports» και αναφέρθηκε στο ρόστερ της Skoda, στους συνεργάτες του, στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Χρήστο Πανόπουλο, αλλά και στη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις: «Κερδίζουμε τις εντυπώσεις

όμως δεν παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε ακόμα. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία που έχουμε δείξει στις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε από την αρχή της προετοιμασίας και λογικά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που επιθυμούμε κι εμείς αλλά και ο κόσμος μας».

Πόσο κοντά ή μακριά είμαστε για να έχουμε και θετικά αποτελέσματα και ανάλογες εμφάνιση;

«Νομίζω πως έπρεπε ήδη να έχει γίνει αυτό. Θεωρώ ότι δεν είμαστε μακριά από το να το πετύχουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά».

Στα μέχρι στιγμής παιχνίδια που έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ άρεσε περισσότερο στις εκτός έδρας εμφανίσεις της έστω κι αν είχε δυνατούς αντιπάλους. Στα Πηγάδια – αν και είναι νωρίς – δεν την είδαμε το ίδιο καλή σε διάρκεια…

«Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Και με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια δημιουργήσαμε φάσεις. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν εξαρτάται η έκβασή του μόνο από την απόδοση της μιας ομάδας. Σε πολλά παιχνίδια μπορεί να θέλουμε να παίξουμε πιο επιθετικά αλλά μπορεί να μην μας αφήσει ο αντίπαλος. Με τον ΟΦΗ η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα ενώ με την ΑΕΚ δεν μπορούν 100% συμπεράσματα λόγω των ειδικών συνθηκών του αγώνα».

Στο τελευταίο παιχνίδι ξεκινήσατε με τον Μάνταλο και τον Καζάκη μπροστά. Αν λέγατε στους φιλάθλους μερικούς μήνες πριν ότι θα «χτυπούσατε» το παιχνίδι στον Άρη με το συγκεκριμένο «δίδυμο» (χωρίς αυτό να μειώνει την αξία τους) δεν νομίζω να σας πίστευαν πολλοί…

«Ο προπονητής πάντα πιστεύει τους παίκτες που έχει στην ομάδα του. Προσωπικά, ανάλογα με χαρακτηριστικά των αντιπάλων επιλέγω τους παίκτες που θεωρώ πως είναι ιδανικοί για να πάρω αυτό που θέλω. Γενικότερα πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ελπίζω και θέλω να με βοηθήσουν – ιδιαίτερα οι μικρότεροι ηλικιακά - να παίξουν σε πολύ περισσότερα παιχνίδια. Άλλωστε αυτός είναι κι ένας στόχος εξαρχής. Πρώτος μας θέληση είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα και ανταγωνιστική και στη συνέχεια να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά για να στηρίζεται σ’ αυτούς η ομάδα στις επόμενες σαιζόν».

Ούτε βέβαια περίμενε ο κόσμος να δει τον Βασιλακάκη βασικό, όταν υπάρχει ο Ντάνι, ο Ντίκα και ο Φλίσκας, ούτε τον Κομεσίδη κεντρικό αμυντικό, ούτε τον Βλαχοδήμο να παίρνει τόσο γρήγορα ευκαιρίες αλλά γενικά ούτε τόσους νέους παίκτες να βρίσκονται ενεργά στις αποστολές της ομάδας…

«Θέλουμε η SKODA ΞΑΝΘΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα