Νέα δεδομένα με Ρίκκα!

22:55 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Αντώνης Ρίκκα επέστρεψε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ με την έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος μίλησε με τον «Κωστέ», αυτός του τόνισε ότι τον υπολογίζει και ότι θα του δώσει μια «δεύτερη ευκαιρία». Μάλιστα, σήμερα τον έβαλε στο πλάι του Βάργκας στα χαφ και ο Ρίκκα είχε πολύ θετική παρουσία, ενώ δείχνει μεγάλη διάθεση να γυρίσει και πάλι στις παλιές καλές εμφανίσεις του όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ

και πριν τραυματιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ρίκκα πέρυσι πέρασε μια ανώφελη σεζόν σε Βόλο και Κέρκυρα, αφού δεν πήρε ευκαιρίες και φέτος ο Μανόλο Χιμένεθ τον έστειλε με την δεύτερη ομάδα μια και δεν βρήκε άλλο σύλλογο να πάει το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο «Κωστέ» τον πιστεύει και αφού μίλησε με την διοίκηση αποφασίστηκε να του προταθεί μείωση περίπου 35% στο συμβόλαιο του.

Η ετήσιες απολαβές είναι περίπου στις 250.000 ευρώ και ο νεαρός χαφ δείχνει θετικό στην μείωση, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση της ΠΑΕ, αλλά και έχοντας στο μυαλό του ότι ο Κωστένογλου του δίνει μια νέα ευκαιρία (του μίλησε με πολύ σωστό και όμορφο τρόπο κάτι που εκτιμήθηκε) να επιστρέψει δυναμικά με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Ρίκκα μίλησε με τον Αρναρ Γκρέταρσον και τα τυπικά για το νέο συμβόλαιο θα διευθετηθούν το προσεχές διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα