Καϊμακάμης: Η ΕΠΟ θα αποφασίσει που θα παίξει ο Ηρακλής

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Πέτρος Καϊμακάμης, μίλησε την Δευτέρα (10/10) στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και τόνισε πως θα πρέπει να αποσαφηνιστεί από την ΕΠΟ πως το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι το ανώτερο όργανο.

O έγκριτος δικηγόρος του Ηρακλή μίλησε

στον Fm100 για την υπόθεση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για την υπόθεση του CAS.

"Τα πάντα είναι στα χέρια της ΕΠΟ. Θα πρέπει η Ομοσπονδία από μόνη της να αποφασίσει αν το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει αρμοδιότητα έναντι της Επιτροπής Εφέσεων. Το Διαιτητικό θα πρέπει να αποφασίσει με σαφήνεια και αντικειμενικότητα και να δώσει λύση. Εφόσον αποφασιστεί πως είναι το ανώτερο όργανο, τότε ο Ηρακλής θα παίξει στη Β’ Εθνική. Δίνεται μια σωστή ευκαιρία στην ΕΠΟ να επιλύσει τη διαφορά και θα πρέπει να το κάνει", ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Καϊμακάμης.

Για την υπόθεση του Αστέρα Τρίπολης, είπε: "Δεν γνωρίζω τι θα γίνει αν υποβιβαστεί ο Αστέρας Τρίπολης και αν μπορεί κάποια άλλη ομάδα να πάρει την θέση του. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το εξετάσουμε νομικά τώρα. Θα το κοιτάξουμε την επομένη της απόφασης".

Για την υπόθεση του CAS, ανέφερε: "Δεν γνωρίζω γιατί δεν ασχολήθηκα με τον Ηρακλή για την υπόθεση του CAS. Δεν εξέφρασα ποτέ άποψη, ούτε καν ρωτήθηκα. Το τι γίνεται με το CAS το ξέρουν ο Παντελή και ο κ. Ιωαννίδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα