Ολυμπιακός Λαυρίου – Κερατσίνι 0-0

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για την άνοδο έχασε το Κερατσίνι, «κολλώντας» στη λευκή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Λαύριο, σε μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του μέσου των γηπεδούχων, Ψευτογιώργου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο επιθετικά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν μάλιστα να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους αν ο Μπαλαφούτης δεν συμμαχούσε με το δοκάρι του στο σουτ του Βελετάκου μόλις στο 9΄.

Η

φάση ωστόσο που σημάδεψε τον αγώνα δεν ήταν άλλη από αυτή του 71ου λεπτού, όταν ο Ψευτογιώργος, μετά από σύγκρουση με αμυντικό του Κερατσινίου, έπεσε αναίσθητος στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο εκεί δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για κάτι σοβαρό.

Αφού μάλιστα κόπασαν και οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού Λαυρίου για πέναλτι, ο Μαριόλης, δύο λεπτά αργότερα (73΄), ισοφάρισε για το Κερατσίνι τα… δοκάρια!

Με την ισοπαλία αυτή το Κερατσίνι έμεινε 6 βαθμούς πίσω από τον Αχαρναϊκό (50β.) και την κορυφή, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ξεμείνει από στόχους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Μανώλης Καπίρης): Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Μπεριάνης, Καραπιπέρης, Μούργος (46' Πώχος), Ζουμάς (65 Αρζουμανίδης), Τσιώλης, Ραχίμ, Βελετάκος, Ψευτογιώργος (72 Βελλής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Μπαλαφούτης, Στρόμπουλος, Μακρής (78' Χατζής), Παπαδόγκωνας, Βαττής, Σιδηρόπουλος (65 Ηλιόπουλος), Καλέργης, Καρράς, Μαριόλης, Μαραμαρίδης (46 Χάσκας), Μελαμπιανάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα