Καζάζης: «Το θέλαμε περισσότερο»

Ο Δημήτρης Καζάζης παρά την νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στην Πάτρα μίλησε για κακό προγραμματισμό των πλέι άουτ.

«Παρά την μεγάλη αποχή, νομίζω ότι το θέλαμε περισσότερο και καταφέραμε να κάνουμε το 1-0. Αυτό το αποτέλεσμα όμως θα έχει σημασία αν σε δυο μέρες είμαστε το ίδιο σοβαροί και κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας για να έχει αντίκρισμα η νίκη μας αυτή. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι δεν αξίζει και για τις

δυο ομάδες που έχουν ιστορία στο χώρο του βόλεϊ αυτός ο προγραμματισμός, είναι άδικο και το ξαναλέω» είπε ο κόους του Παναθηναϊκού.

Ο Αντώνης Γεράνιος που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΕΑΠ τόνισε: «Σήμερα δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ήμασταν ανέτοιμοι αγωνιστικά, έγιναν λάθη τα οποία θα πρέπει να τα δούμε και να διορθωθούν μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο μέσα σε μια μέρα να γίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται».

Το λίμπερο της ΕΑΠ Παναγιώτης Καραγιάννης, τόνισε: «Πρώτα από όλα είναι πολύ δύσκολο να μαζευόμαστε πάλι ύστερα από περίπου ένα μήνα και να παίζουμε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Σε ότι αφορά το παιχνίδι και οι δυο ομάδες είναι απροετοίμαστες αλλά σήμερα εμείς κάναμε πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να πάμε στην Αθήνα για να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα