Κούτσης: «Είχαμε και τύχη»

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Κούτσης παραδέχτηκε ότι πρωταρχικός στόχος στην Άμφισσα ήταν το μηδέν παθητικό.

Εμφανώς ικανοποιημένος από το τρίποντο (1-0) απέναντι στον Φωκικό ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Κούτσης τόνισε: «Παίζαμε με μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η ομάδα αυτή έχει αλλάξει πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια. Έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή αλλά και άνθρωπο που θεωρώ ότι είναι κόσμημα για την κατηγορία, ο Πέτρος Μίχος.

Όσο αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο στόχος

μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν. Είχε μια υπεροχή ο Φωκικός, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάποια μεγάλη φάση. Εμείς πετύχαμε στη λήξη του ημιχρόνου το γκολ που μας έδωσε τη νίκη και θεωρώ ότι εκεί μας βοήθησε και η τύχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε αρκετά δυνατά. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα σε μια –δυο περιπτώσεις. Στη συνέχεια ο Φωκικός ρίσκαρε, όπως ήταν φυσικό αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι. Στις αντεπιθέσεις θα μπορούσαμε με ένα δεύτερο γκολ να τελειώσουμε το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Φωκικό και θεωρώ ότι θα τα καταφέρει μαζί με εμάς να σωθεί στην κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα