Η Μπαρτσελόνα κόλλησε στο 0-0 με τη Σεβίλη

Η Σεβίλη υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της εντός έδρας... γκέλα στην Primera Division και η ομάδα του Πεπ Γουαρντιόλα έπεσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μοιραίος για την Μπάρτσα ο Μέσι που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Μπαρτσελόνα, αν και πιο επιθετική από τη Σεβίλη δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς

τα δίχτυα και έμεινε στο 0-0, καθώς ο τερματοφύλακας των σεβιγιάνων, Χάβι Βάρας... κατέβασε τα ρολά.

Ο πορτιέρο της Σεβίλης ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς κράτησε το μηδέν με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις, ενώ στις καθυστερήσεις έπιασε και πέναλτι του Μέσι, το οποίο είχε κερδίσει στο 92` ο Ινιέστα.

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, η Μπάρτσα έχει συνολικά 18 έπειτα από 8 παιχνίδια και πλέον βλέπει την πλάτη της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν σαρωτική στο ματς με τη Μάλαγα.

Με χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Βασίλισσα πέρασε με το εντυπωσιακό 4-0 από την έδρα της Μάλαγα και με 19 βαθμούς βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Primera Division.

Mένει βέβαια να δούμε αν θα παραμείνει εκεί, καθώς την Κυριακή (23/10) η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Λεβάντε, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ και σε περίπτωση νίκης θα είναι αυτή που θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το τέλος της 9ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα