Όλα για όλα για την άνοδο ο Ηρακλής

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Χρήστο Κελπέκη θα προσπαθήσει ο Ηρακλής να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου την Κυριακή (20/05, 17:00) για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανόδου στη Football League.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές που απομένουν για να έχουν ελπίδες, αλλά ακόμη και αυτό δεν τους φτάνει, περιμένοντας τη δυναμική παρουσία του κόσμου του στο τελευταίο ματς της σεζόν

στην έδρα τους.

Ο Γιώργος Στράντζαλης ετοιμάζει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, καθώς θέση διεκδικούν, τόσο ο Σαπάνης, όσο και οι Νατσούρας και Κωνσταντινίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, μην επιβαρύνοντας πολύ τους παίκτες του και δουλεύοντας κυρίως στη τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή: Παπανικολάου, Παπατολίκας, Τροίρης, Τριανταφυλλίδης, Τσιλιανίδης, Λιόλιος, Χασίωτης, Σαββίδης, Παπαστερνιανός, Νατσούρας, Οικονόμου, Νατσιόπουλος, Κωστάκης, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Χιονίδης, Κωνσταντινίδης, Παληγεώργος, Ηλίας, Πιτσόκος, Σαπάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα