Όλα έτοιμα για το τουρνουά στο Βόλο

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για το 2ο Τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου «Αποστολία – Δήμητρα Ίμη», που θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στο Βόλο.

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου να διεξαχθεί το τουρνουά προς τιμήν της αδικοχαμένης παίκτριας του Μαγνησιακού, με τις δύο ομάδες από τα Χανιά και την Αθήνα να είναι έτοιμες για το ταξίδι τους στο Βόλο.

Παρά τα προβλήματα που επικρατούν λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων,

οι δύο ομάδες θα δώσουν το «παρών» στο Βόλο προκειμένου να τιμήσουν την αείμνηστη παίκτρια του Μαγνησιακού.

Έτσι το Σάββατο (22/10) το πρωί οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν από την Αθήνα με προορισμό τον Βόλο, ενώ για την ομάδα των Χανίων θα έχει προηγηθεί το ταξίδι από την Κρήτη προς την πρωτεύουσα τη Παρασκευή το βράδυ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΧΑΝΙΑ: Ελένη Γιακουμάκη, Ναταλί Νένκοβα, Μαρίλια Ξενάκη, Ελίζα Κασσωτάκη, Τόνια Γιαννούτσου, Αγγελική Παπαντωνάκη, Βεατρίκη Σαρρή, Βαλεντίνα Στεφανουδάκη, Χριστιάννα Μανωλίτση, Τζίνα Στιβανάκη, Ειρήνη Μπραουδάκη, Ελευθερία Μανιά, Μαρία Νάνου, Μαρία Καβράκη, Ηρώ Περουλάκη, Στεφανία Μαραγκουδάκη, Εμμανουέλα Κερδελά.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Χριστίνα Μπορμότη, Αγγελική Τσώνη, Δανάη Καλδαρίδου, Ελπίδα Σκάρλου, Γεωργία Καραγιάννη, Στέλλα Νικολαΐδη, Αφροδίτη Μανίτα, Αιμιλία Μελισσά, Τάνια Πάκου, Ιωάννα Ευγενικού, Πλούσια – Χριστίνα Ταταλια, Δέσποινα Πότσι, Ντίνα Ευσταθίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα