Οι «πρωτάρηδες» του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (20/11, 19.00, ΝΕΤ) τον Ολυμπιακό και το Onsports σας παρουσιάζει τους παίκτες των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

Συνήθως όταν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, οι προπονητές στηρίζονται στους μεγάλους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν πολλά με τις ικανότητές τους, αλλά και την εμπειρία

τους. Εμπειρία όμως από έναν αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό δεν έχουν αρκετοί παίκτες των δύο ομάδων και οι περισσότεροι (οι διπλάσιοι για την ακρίβεια) ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά που έκανε μία πλήρη ανανέωση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το Onsports σας παρουσιάζει λοιπόν τους πρωτάρηδες του σημερινού ντέρμπι, αρχίζοντας από τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό.

Ντέιβιντ Λόγκαν (Παναθηναϊκός)

Ο Αμερικανός ήρθε στον Παναθηναϊκό για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ντρου Νίκολας. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στον αμυντικό τομέα, όντας ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο επιθετικά μπορεί να προσφέρει παραπάνω και ο «Ζοτς» περιμένει την βελτίωσή του στα επόμενα παιχνίδια. Εξάλλου, ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει πολύ σκληρά με τους παίκτες του και ξέρει πότε και τι ακριβώς περιμένει από τον καθένα. Ο ίδιος ο Λόγκαν, πάντως, έχει ενημερωθεί από τους συμπαίκτες του για το κλίμα ενός ντέρμπι, ενώ έχει «μελετήσει» και μέσω Youtube.

Πατ Καλάθης (Παναθηναϊκός)

Πέρυσι πραγματοποίησε με τη φανέλα του Κολοσσού ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, ωστόσο φέτος με το τριφύλλι στο στήθος δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα. Ο αδελφός του Νικ χάρηκε πολύ που θα αγωνίζεται με τον αδελφό του σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Πατ δεν έχει δείξει πως μπορεί να μπεί σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κάνει τη διαφορά.

Αλέξης Κυρίτσης (Παναθηναϊκός)

Ό,τι αναφέραμε για τον Πατ Καλάθη πιο πάνω ισχύει πάνω κάτω και για τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αποτελέσει μία ακόμη λύση στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Έλληνας γκαρντ / φόργουορντ δεν αναμένεται να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ντέρμπι, ωστόσο αν χρειαστεί να πατήσει παρκέ, δείχνει πιο έτοιμος από τον Πατ Καλάθη…

Στίβεν Σμιθ (Παναθηναϊκός)

Είναι ο τέταρτος και τελευταίος φετινός παίκτης του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Στίβεν Σμιθ έχει πλούσια προσόντα (κυρίως επιθετικά) και τις τελευταίες μέρες δείχνει να είναι ένα σημαντικό γρανάζι στην καλοδουλεμένη… μηχανή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φώτσης δεν είναι, αλλά σίγουρα αποτελεί μία αξιόπιστη λύση και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε δύσκολα παιχνίδια, μέσα και έξω από το καλάθι.

Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός)

Ο Αμερικανός ψηλός ήρθε από την Μπάμπεργκ στον Ολυμπιακό, προκειμένου το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να αποκτήσει δύναμη κάτω από τα καλάθια και να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάικ Μπατίστ. Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός

Keywords
Τυχαία Θέματα