Under 2.5 γκολ στο Τσέλσι-Λίβερπουλ

Πολλά και καλά ματς σήμερα στο κουπόνι! Τις επιλογές μου τις έχω κάνει ήδη και θα τις μοιραστώ μαζί σας χωρίς να χρονοτριβώ...

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε από το δικό μας πρωτάθλημα και το παιχνίδι που θα γίνει στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Άρη! Δύσκολο ματς για δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικές παρουσίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από την μία ο ΟΦΗ με ξεκίνημα ονειρεμένο και από την

άλλη ο Άρης που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα!Απουσίες σημαντικές για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν και πιστεύω ότι στο τέλος οι δύο ομάδες θα μοιραστούν τους βαθμούς.

Το δεύτερο παιχνίδι που έχω επιλέξει από το πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και την Λίβερπουλ! Μεγάλο under βλέπω το ματς. Με πολλά προβλήματα σε ότι αφορά την παρουσία τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και αρκετούς πονοκεφάλους και για τους δύο προπονητές το ζητούμενο στο σημερινό ντέρμπι είναι και για τους δύο η μη ήττα και πιστεύω ότι αν υπάρξει νικητής αυτός θα είναι νικητής στο ένα γκολ! Δύσκολα να γίνουν φάσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και δύσκολα να μπουν και πάνω από 2.5 γκολ! Καλή η απόδοση στο under και πάω με αυτό.

Το τρίτο παιχνίδι που επιλέγω για σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στο Αμβούργο και την Χοφενχάιμ. Πιστεύω ότι σήμερα θα δούμε επιτέλους το Αμβούργο μετά από 10 ματς στο γήπεδο του να κερδίζει! 10 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο Αμβούργο και επιτέλους πιστεύω ότι απέναντι στην Χοφενχάϊμ των πολλών προβλημάτων και της κακής παρουσίας είναι σε θέση να πάρει το τρίποντο! Ναι συμφωνώ ότι θα υπάρχει πίεση στους παίκτες του Αμβούργου , αλλά τελικά θεωρώ ότι η γηπεδούχος ομάδα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο!

Keywords
Τυχαία Θέματα