Μια... "Χ"αρά πρώτος!

Από τα αποτελέσματα ενός ντέρμπι, το "Χ" είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά και το πιο... ξενέρωτο.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από το "Καραϊσκάκης" και, αντικειμενικά, το1-1 δεν τον ενοχλεί καθόλου: μέχρι τώρα έχει νίκες με ΠΑΟΚ έξω, ΑΕΚ μέσα και με τη χθεσινή ισοπαλία παραμένει πρώτος στη βαθμολογία έχοντας το ντέρμπι με τον "αιώνιο" στο δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ.

Καθόλου άσχημα.

Όμως από το χθεσινό ματς μένει η απορία "τι θα γινόταν αν" στο δοκάρι του Λέτο γινόταν το 0-2.

Το πιο πιθανό, με βάση την έως εκείνο το λεπτό εικόνα του παιχνιδιού είναι ότι θα έφευγε νικητής, διότι παρά την ελαφρώς μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας από τον Ολυμπιακό, οι "πράσινοι" ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί, με πολύ αποτελεσματικότερα μαρκαρίσματα και πιο επικίνδυνοι μπροστά.

Τι τα θέλετε όμως; Και τα δοκάρια είναι μέσα στο παιχνίδι και, βέβαια, με τις υποθέσεις δεν φτιάχνονται πραγματικότητες.

Η πραγματικότητα ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε νωθρός στο ξεκίνημα και με τους παίκτες του που ξεχώρισαν ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο να δείχνουν διαφορετικό, όχι τόσο καλό πρόσωπο.

Η γρήγορη ισοφάριση αποσυντόνισε τους "πράσινους" και μιας και οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα εκ των πραγμάτων, στο τέλος θα μπορούσαν να πληρώσουν πιο ακριβά αυτή την αλλαγή φυσιογνωμίας.

Όπου χρειάστηκε όμως, ο πιτσιρικάς Καπίνο αντέδρασε πολύ θετικά και κράτησε το "Χ".

Άρα... ξενέρωτο ή όχι, μια χαρά ήταν εν τέλει αυτό το 1-1, κυρίως επειδή απέδειξε ότι, σε πείσμα όσων το καλοκαίρι προέβλεπαν... μαύρη κι άραχλη σεζόν, ο Παναθηναϊκός του Φερέιρα μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ακόμη κι όταν δεν πιάνει τα στάνταρ απόδοσης στα οποία... κακόμαθε τους φίλους του. Κι αυτό είναι το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα από το χθεσινό ντέρμπι...

Keywords
Τυχαία Θέματα