Οι «πειρατές» φαβορί για το League Cup

Καλμαζίδης, Δρίκος, Αρσενιάδης και Νεόφυτος έκαναν τις προβλέψεις τους για το ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Volleyleague Cup, το οποίο χαρίζει και 15.000 Ευρώ στον νικητή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: «Φαβορί είναι σίγουρα οι ομάδες που δεν έχουν ελλείψεις. Σε συνδυασμό με το ότι η διοργάνωση γίνεται στη Σύρο ίσως ο Φοίνικας έχει κάποιες παραπάνω πιθανότητες».

Μαζί με τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» συμφώνησε

και ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης: «Είναι δύσκολη η πρόβλεψη. Η Σύρος είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά κι ο Ολυμπιακός αν δεν έχει άλλου είδους ελλείψεις θα είναι δυνατός. Από κει και πέρα υπάρχουν ο Παμβοχαϊκός, η Λαμία κι ο Άρης, αλλά κι οι 4 ομάδες που θα βρεθούν στο φάιναλ φορ θα έχουν τις δικές τους πιθανότητες».

Από την άλλη, ο Σωτήρης Δρίκος σχολίασε: «Μας ζητάτε μία πρόβλεψη για 12 ομάδες που δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η σύνθεση του φάιναλ φορ. Το εύκολο είναι να πούμε ως φαβορί τη Σύρο, αλλά αν το πάρει θα το πάρει δύσκολα».

Τέλος, ο Νίκος Νεόφυτος του οποίου η ομάδα θα βρίσκεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Final-4 της άτυπης αυτής διοργάνωσης ανέφερε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε πραγματικά για να το κατακτήσουμε το League Cup. Έχουμε την απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Κουρνέτα που πήγε στην Εθνική, αλλά θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα