Οι καλύτεροι της σεζόν του MLB

Οι Λος Άντζελες Ντότζερς και οι Μπόστον Ρεντ Σοξ ξεχώρισαν στην ανάδειξη των καλύτερων παικτών του MLB μέσω των Gold Gloves, στα οποία υπήρχε ελληνική παρουσία.

Οι Clayton Kershaw, Matt Kemp και Andre Ethier εκπροσώπησαν τους Ντότζερς στην National League. Μάλιστα, η ομάδα του Λος Άντζελες έχει τρεις διακριθέντες για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Ρεντ Σοξ είχαν τρεις παίκτες για πρώτη φορά σε… 32 χρόνια με τους Adrian Gonzalez, Dustin Pedroia και Jacoby Elsbury.

Ακόμη,

ο pitcher των Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Mark Buehrle, τιμήθηκε για τρίτη διαδοχική χρονιά και ήταν ο μοναδικός με συνεχόμενη παρουσία φέτος. Ο Matt Wieters των Μπάλτιμορ Όριολς πήρε Gold Glove σαν catcher, o Erick Aybar των Λος Άντζελες Έιντζελς σαν shortstop, o Andrian Beltre των Τέξας Ρέιντζερς σαν third baseman, ο Alex Gordon των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς σαν outfielder και ο ελληνικής καταγωγής outfielder των Μπάλτιμορ Όριολς, Νίκος Μαρκάκης συμπλήρωσε την εννιάδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη σχετική διάκριση του Μαρκάκη. Άλλωστε, από το 2001 κατακτά συνεχώς την πρωτιά στην δική του θέση ο Ιάπωνας Ichiro Suzuki, ο οποίος όμως κατέγραψε φέτος την χειρότερη του σεζόν στην καριέρα του στο MLB.

Για την National League, o Yadier Molina των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς αναδείχθηκε καλύτερος catcher για τέταρτη διαδοχική χρονιά. Η ομάδα του πλαισιώθηκε από τον first baseman των Σινσινάτι Ρεντς, Joey Votto, τον second baseman των Ρεντς, Brandon Phillips, τον shortstop των Κολοράντο Ρόκις, Troy Tulowitzki, τον third baseman των Φιλαδέλφεια Φίλις, Placido Polanco και τον Gerardo Parra, outfielder των Arizona Diamondbacks.

Παρακάτω ολόκληρες οι συνθέσεις:

American League: Adrian Gonzalez, Dustin Pedroia, Adrian Beltre, Erick Aybar, Alex Gordon, Jacoby Ellsbury, Νίκος Μαρκάκης, Matt Wieters, Mark Buehrle.
National League: Joey Votto, Brandon Phillips, Placido Polanco, Troy Tulowitzki, Gerardo Parra, Matt Kemp, Andre Ethier, Yadier Molina, Clayton Kershaw.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα