«Καθάρισε» ο Backstrom για Caps

Έστω στην παράταση, οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς πήραν την νίκη σε βάρος των Άναχαϊμ Ντακς με 5-4.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Nicklas Backstrom, αφού ο 23χρονος Σουηδός ισοφάρισε 52 δευτερόλεπτα πριν την λήξη και σκόραρε στην παράταση προσφέροντας ουσιαστικά δύο βαθμούς στους «πρωτευουσιάνους».

Νωρίτερα, οι «πάπιες» είχαν προηγηθεί με 3-0 και 4-2, με καλύτερο παίκτη τον Φινλανδό Teemu Selanne, καθώς βρήκε δίχτυα στο τέλος της πρώτης περιόδου και στην αρχή της δεύτερης. Αρχικά, ο Saku Koivu είχε διαμορφώσει το 1-0, όποτε τα τέρματα του Selanne σημείωσαν το 2-0 και το

3-0.

Οι Joel Ward και Dennis Wideman μείωσαν σε 3-2 στο τέλος της δεύτερης περιόδου, αλλά ο Corey Perry έδωσε πάλι προβάδισμα δύο γκολ στους Ντακς στο τρίτο εικοσάλεπτο. Αυτό αποδείχθηκε… μικρό, αφού πρώτα ο Troy Brouwer και στην συνέχεια, εις διπλούν, ο Backstrom, ανέτρεψαν την κατάσταση.

Έτσι, οι Κάπιτολς συμπλήρωσαν 16 βαθμούς και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Από την άλλη, οι «πάπιες» έχουν δώδεκα πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα