«Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Πανηλειακό μας»

Την προσοχή και την προστασία της ομάδας για να μην τιμωρηθεί λόγω του αυστηρού πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ ζητά από τους οπαδούς της η διοίκηση του Πανηλειακού εν όψει του αυριανού (19/02) ντέρμπι στον Πύργο.

Με ανακοίνωσή του, το ΤΑΠ καλεί τους φίλους να ενισχύσουν την ομάδα και να την σπρώξουν στη νίκη με τραγούδια και όχι με υβριστικά συνθήματα ή αντικείμενα που μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια για τον Πανηλειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε

το ΤΑΠ Πανηλειακός:

«Καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο Στάδιο Πύργου και να ενισχύσουν τον Πανηλειακό σε αυτό το μεγάλο ματς. Επίσης όμως, πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί σε κάποια πράγματα. Γιατί ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι πολύ αυστηρός και προβλέπει ποινές, οι οποίες πραγματικά είναι εξοντωτικές για μια ομάδα. Οφείλουμε όλοι μας να βοηθήσουμε, αλλά και να προστατεύσουμε την ομάδα μας!
Ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα μπουκάλι, ούτε ένα καπνογόνο, ούτε μια κροτίδα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Επίσης, ούτε υβριστικά συνθήματα, που να αποδειχθούν επιζήμια για την ομάδα μας! Χρειαζόμαστε στο γήπεδο βοήθεια, αλλά και προσοχή στην προστασία της ομάδας! Θέλουμε μόνο τη φωνή για 90' και τα τραγούδια των φιλάθλων μας, τα οποία θα σπρώξουν τους παίκτες μας στη μεγάλη νίκη!
Ο δωδέκατος παίκτης του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι ο κόσμος του και αυτός που τον στηρίζει, αλλά και τον προστατεύει!».

Keywords
Τυχαία Θέματα