Ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει να ζει έτσι!

Δεν αναφέρθηκα καθόλου γιατί γενικά στην καριέρα μου δεν μου άρεσε ποτέ να το κάνω! Ποιο; Nα στέκομαι και να εστιάζω την προσοχή μου σε θέματα διαιτησίας, είτε για θετικές κρίσεις είτε για αρνητικές! Ήμουν και είμαι της άποψης ότι όταν έχεις ομάδα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες! Ακόμα και μία διαιτησία «εχθρική» ή εις βάρος σου!

Αυτό πιστεύω ακόμα!

Και επειδή πολλά γράφτηκαν για το ματς με την ΑΕΚ και την διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός

(αν και για τον Κωνσταντινέα τα είχα γράψει όπως θυμάστε πριν το ματς) ναι μεν είχε θέματα με τον διαιτητή και τους πλαϊνούς, αλλά ακόμα και έτσι θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής αν ήταν έστω επιεικώς καλύτερος!

Κακώς στέκονται στην διαιτησία στον θρύλο και στις γενικά κακές διαιτησίες που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, γιατί έτσι θα πρέπει να μάθει να ζει ο φετινός Ολυμπιακός, από την στιγμή που «πληρώνει» τις όποιες «παπαρολογίες» ακούσαμε και διαβάσαμε το περασμένο καλοκαίρι!

Άλλωστε το έχω ξαναγράψει, με την εποπτεύουσα αρχή της Ελληνικής διαιτησίας σε μόνιμο λήθαργο...και την ΚΕΔ στον δικό της κόσμο μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι στο λιμάνι και αυτά που έχουν δει μέχρι τώρα!

Λέω εγώ...

Αλλιώς ας αλλάξουν πολιτική! Και γρήγορα μάλιστα...

Keywords
Τυχαία Θέματα