Προς αποχώρηση ο «πρίγκιπας»

Ο Prince Fielder ήταν από τους πρωτεργάτες της φετινής πορείας των Μιλγουόκι Μπρούερς, αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και θα συνεχίσει την καριέρα του σε διαφορετικό σύλλογο.

Οι Μπρούερς κατέκτησαν το πρώτο τους τίτλο στον κεντρικό όμιλο της National League σε διάστημα 29 ετών. Επίσης, οι 96 νίκες αποτέλεσαν ρεκόρ συλλόγου, αλλά η πορεία τους στα play off ολοκληρώθηκε στον τελικό της NL, ένα βήμα πριν το World Series.

Ο

27χρονος first baseman είχε τεράστια συμβολή στην πορεία του συλλόγου, αλλά η διοίκηση δεν θα μπορέσει, εκτός απροόπτου, να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Μάλιστα, αν δεν συμβεί κάποια έκπληξη, τότε ο… υπέρβαρος «πρίγκιπας» θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του με άλλη ομάδα της MLB, πλην των Μπρούερς.

Άλλωστε, ήταν φανερός ο σκοπός του στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, αφού αποχαιρέτισε τους οπαδούς της ομάδας. Ο Prince ήταν συγκινημένος και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του. Πάντως, η διοίκηση επιμένει ότι θα καταθέσει προσφορά στον πολύτιμο αθλητή, αλλά δύσκολα θα βρεθεί λύση που να προβλέπει παραμονή του Fielder στο Μιλγουόκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα