Ο Μάτζικ σώζει τους Ντότζερς

Μία ομάδα επιχειρηματιών με μπροστάρη τον Μάτζικ Τζόνσον θα αγοράσει τους Λος Άντζελες Ντότζερς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ ηγείται μίας ομάδας επιχειρηματιών, στην οποία υπάρχει επίσης ο Stan Kasten, έμπειρο στέλεχος διαφόρων ομάδων μπέιζμπολ. Μάλιστα η τιμή, στην οποία συμφωνήθηκε η αγορά, αγγίζει τα... δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αποτελεί ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο σε οποιοδήποτε

άθλημα, καθώς η αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005 έφτασε τα 1.47 δισεκατομμύρια δολάρια και αποτελούσε το προηγούμενο ρεκόρ.

Η κίνηση του Μάτζικ Τζόνσον σώζει μία προβληματική ομάδα από βέβαιη καταστροφή. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι Ντότζερς ελέγχονται από το MLB και ο ιδιοκτήτης, Frank McCourt, δεν μπορούσε να βρει αγοραστή. Οι Stan Kroenke, ιδιοκτήτης των Σέιντ Λούις Ραμς του NFL, των Ντένβερ Νάγκετς του ΝΒΑ, των Κολοράντο Άβαλανς του NHL, των Κολοράντο Ράπιντς του MLS και μέτοχος της Άρσεναλ ήταν άλλος υποψήφιος αγοραστής. Επίσης, ο Steve Cohen, μέτοχος των Νιου Γιορκ Μετς του MLS ήταν ο τρίτος που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τους Ντότζερς.

Θέλει Λονδίνο η λίγκα

Μετά τη φετινή επίσκεψη στην Ιαπωνία, το MLB εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης παιχνιδιών regular season στο Λονδίνο. Το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης αποτελεί την επιθυμητή έδρα, ενώ η Ολλανδία προβάλει σαν σχετική εναλλακτική λύση στην επέκταση της λίγκας στην Ευρώπη.

Ξεκινούν με Rodriguez

Για πρώτη φορά σε... 38 χρόνια, οι Χιούστον Άστρος θα αρχίσουν την σεζόν με αριστερόχειρα pitcher. Πρόκειται για τον 33χρονο Wandy Rondriguez που θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους Κολοράντο Ρόκις στις 6 Απριλίου.

Δεκαπέντε μέρες έξω ο Masset

Στον κατάλογο τραυματιών των Σινσινάτι Ρεντς προστέθηκε για 15 μέρες ο Nick Masset. Πολλαπλασιάζονται έτσι τα προβλήματα των «κόκκινων» στο bullpen, καθώς ο Ryan Madson θα χάσει όλη την σεζόν. Εν τω μεταξύ,οι Φιλαδέλφεια Φίλις φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Paul Janish με ανταλλαγή.

«Κόπηκαν» δύο στο Κλίβλαντ

Παρελθόν αποτελούν οι Christian Guzman, infielder, και Fred Lewis, outfielder, από τους Κλίβελαντ Ίντιανς. Ο δεύτερος, πάντως, θα έχει ευκαιρία επιπέδου minor league, αλλά ο 34χρονος Guzman αποδεσμεύτηκε οριστικά.

Αισιόδοξος ο Chamberlain

Αν και υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αριστερό αστράγαλο, ο Joba Chamberlain των Νιου Γιορκ Γιάνκις δηλώνει αισιόδοξος. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος pitcher ισχυρίστηκε ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο 39χρονος αριστερόχειρας pitcher, Andy Pettitte φαίνεται έτοιμος να αναλάβει συμπληρωματικό ρόλο στο bullpen των Νεοϋορκέζων.

Τραυματίας ο Braden

Τον Dallas Braden τοποθέτησαν στον κατάλογο τραυματιών οι Όκλαντ Αθλέτικς. Ο pitcher συνοδεύεται από τον ομόλογό του, Joey Devine. Επίσης, οι Tommy Milone, Tyson Ross και Daric Barton δεν είναι διαθέσιμοι στην Ιαπωνία για τα δύο ματς με τους Σιάτλ Μάρινερς.

Αρχίζουν με Chen οι Ρόγιαλς

Με τον Bruce Ch

Keywords
Τυχαία Θέματα