Συμπαράσταση του Μακρόπουλου στους «μικρούς»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εσωτερικό τουρνούα των ακαδημιών πόλο του Παναθηναϊκού, με τους διοικούντες να δίνουν το «παρών».

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/3 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ το τριήμερο εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών πόλο του Παναθηναϊκού, με τη συμμετοχή

60 μικρών αθλητών χωρισμένων σε 4 ομάδες («ξιφίες», «καρχαρίες», «πιράνχας», και «δελφίνια»).

Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Τάκης Μαλακατές και ο έφορος υγρού στίβου Ν. Πλυτάς βρέθηκαν την τελευταία μέρα στο ΟΑΚΑ καμάρωσαν τους λιλιπούτειους «πράσινους», τους βράβευσαν και μοίρασαν συγχαρητήρια στους υπευθύνους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στις Ακαδημίες.

Ο κ. Μακρόπουλος κρατώντας τη υπόσχεσή του ότι θα είναι στο πλευρό των τμημάτων υποδομών του Τριφυλλιού ήταν ενθουσιασμένος έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές, τους υπευθύνους των τμημάτων, τους γονείς, και φυσικά τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, τους οποίους αγκάλιασε έναν-έναν και τους βράβευσε με την απονομή χρυσού μεταλλίου.

Αξίζει να αναφερθεί για ακόμα μια φορά ότι η υποδομή και ανάπτυξη που έχει συντελεστεί στα τμήματα υγρού στίβου του ΟΑΚΑ δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, με 19 προπονητές σε 3 αθλήματα.

Πόλο: (ακαδημία, μίνι παίδες, παίδες, έφηβοι και νέοι άνδρες).

Κολύμβηση: (αρχάρια, εκμάθηση, δελφίνια, επίλεκτα, προαγωνιστική, αγωνιστική, πρόγραμμα κοινού και baby swimming).

Καταδύσεις: (ακαδημία και αγωνιστικό) συνθέτουν ένα τεράστιο συγκρότημα με 15 διαφορετικά τμήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα