«Έπεσε» στο Σαν Φρανσίσκο ο Jacobs

Στους Σαν Φρανσίσκο 49ερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος running back, Brandon Jacobs, και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Στις 9 Μαρτίου, ο 29χρονος Jacobs αποδεσμεύτηκε από τους παγκόσμιους πρωταθλητές Νιου Γιορκ Τζάιαντς. Αν και άργησε, βρήκε ομάδα. Συγκεκριμένα ο 2-φορές νικητής

Super Bowl υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους 49ερς και αναμένεται να είναι αναπληρωματικός του Frank Gore.

Αποφάσεις στους Σέιντς

Εντός των επόμενων ημερών, ο Sean Payton θα αποφασίσει αν θα καταθέσει έφεση σε βάρος της πρωτοβάθμιας ποινής που δέχθηκε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο που «έπληξε» το αμερικανικό φούτμπολ. Παράλληλα, η διοίκηση πρέπει να αρχίσει τις κινήσεις για την πρόσληψη προσωρινού προπονητή στην θέση του.

Προσαρμογές κανονισμών

Ο κανονισμός της παράτασης που ίσχυε από πέρσι στην post-season μεταφέρθηκε και στην regular season. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν προκάλεσε σοκ, καθώς ήταν σχεδόν... ορισμένη.

Θέλουν να κρατήσουν τον Forte

Το μέλλον του Matt Forte είναι στην «πόλη των ανέμων», τουλάχιστον σύμφωνα με τους ανθρώπους των Σικάγο Μπέαρς. Οι «αρκούδες» θα προσφέρουν άμεσα συμβόλαιο στον running back τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη παραμονή του.

Πρόοδος για Britt

Ο τραυματισμός του Kenny Britt στο δεξί γόνατο του στέρησε τη συμμετοχή στην περσινή σεζόν. Ωστόσο, οι άνθρωποι των Τενεσί Τάιτανς δηλώνουν αισιόδοξοι αναφορικά με τη φετινή του αγωνιστική επανάκαμψη.

Άρχισε τρεξίματα ο Peterson

Για πρώτη φορά ύστερα από την εγχείρησή του στο αριστερό γόνατο, ο Adrian Petersen άρχισε τις προπονήσεις. Φαίνεται πως θα είναι πανέτοιμος ενόψει της νέας σεζόν και για τους Μινεσότα Βάικινγκς. Στο μεταξύ, ο wide receiver, Devin Aromashodu, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα μείνει στον σύλλογο της Μινεάπολις.

Κράτησαν Toler οι Κάρντιναλς

Υπέγραψε το μονοετές restricted free-agent tender o cornerback, Greg Toler. Οι Αριζόνα Κάρντιναλς θα του δώσουν 1.26 εκατομμύρια δολάρια για να μείνει ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα.

«Ανοιχτοί» για Simpson

Παρά τις περιπέτειες του με τον Νόμο, οι Σινσινάτι Μπένγκαλς μάλλον θα προσφέρουν συμβόλαιο στον wide receiver, Jerome Simpson. Πάντως ο παίκτης αναμένεται να περάσει εξήντα μέρες στη φυλακή και να δεχθεί ποινή τεσσάρων αγωνιστικών από το NFL.

Στο Νοτρ Νταμ ο Robinson

Ο γιος του Hall of Famer του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Corey, εντάχθηκε στο κολέγιο του Νοτρ Νταμ. Σε αυτό ο νεαρός wide receiver θα συνεχίσει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του στο φούτμπολ.

Νέες μηνύσεις

Με μπροστάρη τον παλαίμαχο quarterback, Mark Rypien, μία ομάδα πρώην παικτών του NFL κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της λίγκας. Όπως και σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, αφορμή αποτέλεσαν οι τραυματισμοί που υπέστησαν στις καριέρες τους, χωρίς να έχουν την απαραίτητη προστασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα