Ντουέιν Ουέιντ: «Θέλω τρεις τίτλους»

Ο Ντουέιν Ουέιντ ενοχλήθηκε από τους πανηγυρισμούς των Ιντιάνα Πέισερς στο τέλος του δεύτερου αγώνα και πρόσθεσε ότι θέλει να κατακτήσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα, πριν αποχωρήσει.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής του στη θέση «4», από τη στιγμή που τραυματίστηκε το έτερο μέλος των «Big Three», Κρις Μπος. Άλλωστε ο τρίτος σκόρερ των Χιτ πιθανότατα θα απουσιάσει από την υπόλοιπη σειρά με τους εκπρόσωπους της Ιντιανάπολις.

«Είναι δύσκολο, επειδή πρέπει να αντιμετωπίσω ψηλότερους αντιπάλους. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι

στην άμυνα, ενώ στην επίθεση έχω περισσότερο χώρο για μακρινά σουτ. Σε κάθε περίπτωση νιώθω έτοιμος για την πρόκληση» δήλωσε ο «βασιλιάς».

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι η κατάκτηση τριών παγκόσμιων πρωταθλημάτων. Αυτό τον στόχο έχω θέσει από την αρχή της καριέρας μου» αποκάλυψε ο Ουέιντ, ενώ ο 30άχρονος γκαρντ συμπλήρωσε αναφορικά με τους Πέισερς: «Άκουσα ότι ήθελαν να μοιάσουν στους Ντάλας Μάβερικς με τους πανηγυρισμούς τους στο τέλος του δεύτερου αγώνα. Δεν ξέρω αν δεν περίμεναν πως θα κερδίσουν, αλλά εμείς περιμένουμε πως θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες μας».

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/05, 02:00) θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Ανατολής. Θυμίζουμε πως οι Χιτ και οι Πέισερς είναι στο 1-1, ύστερα από τα δύο ματς στην Πολιτεία της Φλόριντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα