Στη Νέα Υόρκη το All Star Game του 2013

Το MLB ανακοίνωσε την έδρα του All Star Game του 2013 και πολλά ακόμα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Για πρώτη φορά από το... 1964, οι Νιου Γιορκ Μετς θα φιλοξενήσουν τον ετήσιο αγώνα επίλεκτων παικτών του μπέιζμπολ. Θυμίζουμε πως το αντίστοιχο φετινό ματς θα γίνει στο «σπίτι» των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ το 2014 πιθανότατα οι Μινεσότα Τουίνς θα αναλάβουν τη διοργάνωση του All Star Game.

Τα... πήρε

ο Brett Lawrie

Έβγαλε το κράνος του και ο Brett Lawrie το... πέταξε στον umpire του αγώνα των Τορόντο Μπλου Τζέις με τους Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο ίδιος χαρακτήρισε το περιστατικό... άτυχη στιγμή, αλλά σίγουρα θα τιμωρηθεί.

Εκτός και ο Robertson

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών τοποθετήθηκε ο David Robertson, closer pitcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Στη θέση του προωθήθηκε ο Cody Eppley, άλλος δεξιόχειρας pitcher, ενώ ο Rafael Soriano θα παραμείνει πλέον αποκλειστικός closer pitcher των εκπροσώπων του «Μεγάλου Μήλου».

Απολύθηκε ο hitting coach των Έιντζελς

Το κάκιστο ξεκίνημα των Λος Άντζελες Έιντζελς και την πενιχρή επιθετική παραγωγή «πλήρωσε» ο Mickey Hatcher. Ο hitting coach απολύθηκε από τους «αγγέλους» και το κενό του καλύφθηκε από τον Jim Eppard, που διατηρούσε αντίστοιχο ρόλο σε θυγατρικό επίπεδο.

«Έφυγε» o Kevin Hickey

Στα 56 του πέθανε ο Kevin Hickey, πρώην παίκτης των Σικάγο Ουάιτ Σοξ και των Μπάλτιμορ Όριολς. Ήταν σε νοσοκομείο του Ντάλας τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν έγινε γνωστή η ακριβή αιτία του θανάτου του.

Στον κατάλογο τραυματιών ο Worley

Ο 24χρονος pitcher των Φιλαδέλφεια Φίλις, Vance Worley, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα. Μοιραία τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Ταυτόχρονα προωθήθηκε ο 26χρονος αριστερόχειρας pitcher, Joe Savery.

Με ενοχλήσεις ο Carlos Beltran

Μπορεί να υποφέρει ο Carlos Beltran, αλλά οι ενοχλήσεις του στο γόνατο δεν θα προκαλέσουν απουσία του από τους επόμενους αγώνες των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Θυμίζουμε πως ο Beltran έχει ήδη υποβληθεί σε σχετική εγχείρηση.

Επιστρέφει ο Chris Young

Φαίνεται πως ο Chris Young θα είναι διαθέσιμος το επόμενο σαββατοκύριακο. Πρωθύστερα θα πάρει μέρος σε αγώνες των θυγατρικών ομάδων των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς.

Keywords
Τυχαία Θέματα